Roland AIRA

Gear4Music.com

Den Roland AIRA området er endelig her. Den Roland TB-3 Touch Bassline gjengir den svært innflytelsesrike TB-303 i en ytelse klar synth med autentisk lyd og intuitive kontroller. Den TB-3 er laget for å spilles. Den TR-8 rytme utøver fanger vibe av den opprinnelige TR-808 og TR-909, innføre Sjanger definere lyder, klassisk effekter, enestående live mønster manipulasjon og intuitivt ytelse kontroller. View All Information

Roland Aira serien

Første 10 produkt visning

Hva er Roland AIRA?

Roland AIRA er en ny serie produkter utviklet for å møte de stadig skiftende behovene dagens elektroniske musikere. Ideell både på scene og i studio, AIRA bringer deg Sjanger definere lyder og forbedret ytelsesfunksjoner virkelig antennes musikk.

Nyutviklet analoge krets atferd (ACB) teknologien fanger trofast lyden og følelsen av noen av Roland mest Ærede klassikere.

Verdens premier av Roland Aira tok sted live fra Dancefair, ledende hendelsen for elektroniske musikere, DJs og produsenter.

Roland News

Roland avsløre eksklusiv markedsføring med ark musikk direkte Pass

Roland tilbyr en helt ny kampanje der de som kjøper noen Roland GP, LX eller HP piano får en gratis tre måneders abonnement på notene direkte passere.... Mer »

NAMM 2017: Roland avsløre RD-2000 Digital Piano

Med en rekke spennende funksjoner kombinerer RD-2000 de beste egenskapene av akustisk og digital pianoer i et nyskapende hybrid... Mer »

NAMM 2017: Roland avsløre Rubix serien og GO:MIXER

På CES Roland avslørt lanseringen av noen nye produkter utviklet for de som ønsker kompromissløs lyd uansett hvor de går... Mer »

Roland GP607 Digital flygel ibenholt/hvit nå på lager

Kombinerer fordelene med en akustisk lyd og praktisk bruk av moderne teknologi, er GP607 sikker på å bringe elegansen i overflod til alle husholdninger... Mer »