KRK Studio-monitorer

Gear4Music.com

KRK monitorer er laget av KRK Systems som ble grunnlagt i 1986 og som spesialiserer seg på å lage høyttalere du kan stole på, som ingeniører og kunstnere både kan sette sin tro på, og som kan levere en ekte akustisk tolkning av en miks. Dette er hva KRK oppretter, og dette er grunnen til at KRK har blitt industriledere i denne svært spesialiserte lyd overvåke markedet. View All Information

KRK Studio-monitorer

Første 44 produkt visning

KRK subwoofere

Første 4 produkt visning

Om KRK

KRK er en av verdens mest respekterte skjerm produserer noyaktighet og aerlighet i design. KRK mener at det er avgjorende at lydteknikere er myndighet a hore hver subtile nyanser av lyd reproduseres.

KRK skjermen omradene begynner med ROKIT serien. Pa rimeligere siden av skalaen er disse noyaktig skjermene ideelle for soverommet, prosjekt og mindre pro studios. Den VXT serien er neste trinn opp, ideell for pro opptaksstudioer, kringkasting studios og seriost prosjekt studios med mer kraft, mer noyaktighet og flere monteringsalternativer.

Hvis du leter etter en passiv skjerm, har KRK R6 som er en passiv versjon av ROKIT 6. Det er ideelt for programmer der en eksisterende forsterker er allerede pa plass.

KRK nyheter

KRK innlede ny V-serien register

Med nyoppussede utseende og design er KRK levere varene igjen... Mer »

Nye KRK Studio Subwoofer-serien

KRK har annonsert utgivelsen av tre nye subwoofere.... Mer »

Lagre opptil 43% fra RRP på KRK VXT studiomonitorer

Alvorlig besparelser på KRK VXT studio monitor-serien hos Gear4music.... Mer »