Beaumont blå Klatretrøya fløyte saken

kr 262 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 9 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 60348

  • Blå Klatretrøya Standard fløyte tilfelle.
  • Ekstra sterk glidelåser sikre et lengre liv.
  • Polstret og forsterket bærehåndtak.
  • Justerbar skulderstropp, fullt polstret interiør.
  • Stor frontlomme for tilbehør

Beaumont blå Klatretrøya fløyte saken

- detaljer
Beaumont blå Polka Dot fløyte saken er beregnet på anfall alle standard fløyte (i C) og vil beskytte instrumentet når den ikke er i bruk eller under transport mellom konserter og praksis. Ikke bare ser det flott, men det er bygget for å vare også, med en elegant blå Klatretrøya eksteriør, fullt polstret interiør og ekstra sterk glidelås med glatt handling og fortykket tenner å sikre et lengre liv. Stroppene er sydd inn i kroppen av saken å hindre svekkelse av vedlegg, og bærehåndtak polstret og forsterket for styrke og komfort. Justerbar skulder stroppen gjør dette tilfellet brukes av spillere i alle aldre og størrelser, og hendig fronten lommen er stor nok til å lagre tilbehør som for eksempel renhold rod og kluter.

Produktreferanse: 60348

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse