Elkhart 100FLV Student fløyte, lilla

kr 1 803 Utsalgspris kr 2 404 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 10 Februar 2017

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 55237

 • Ideell for studenter og middels spillere.
 • Cupronickel med fiolett lakk kroppen.
 • Sølv belagt mekanismer.
 • Offset G og delt E.
 • inkluderer lett lerret saken

Elkhart 100FLV Student fløyte, lilla

- detaljer
Elkhart 100FLV er en oppsiktsvekkende lyd og glatt spiller valg for de som ønsker for å kjøpe sin første fløyte. Utnytte store intonasjon, en cupronickel kropp, en nyttig og brukervennlig mekanisme som en attraktiv pris og ledig lette støpt lerret sak å levere en fantastisk student fløyte. 100FLV har en attraktiv lilla lakkert kroppen mot sølv belagt nøklene og mekanismer.



Merk : bildet bare for referanse.

Produktreferanse: 55237

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Nyttig mekanismer

Elkhart 100FLV fløyte kommer med en delt E mekanisme som gjør lavere E en mye mer sikker og administrerbar. Uten Split E mekanisme, kan notatet høres svak og ustemt. Dette er forhindret gjennom denne design. Det kommer også med en forskyvning G konfigurasjon, som er bedre enn inline G nøkkelen for mindre hender eller yngre studenter. Lukket Tone hullene også gi sikkerhet hver tone og la lukket hull for de som bare starte opp på apparatet.

Sølv belagt Instrument

Hele Elkhart Student fløyte er gjort fra en cupronickel kropp og deretter fiolett lakkert. Dette gir stor finish på apparatet som er ønskelig å en fløytist ser etter noe annet. Og kroppen, tastene er sølv belagt gjør en veldig god kvalitet instrument.

Tilbehør inkludert

Inkludert med Elkhart 100FLV er fløyte en lett lerret sak med skulder stropper, gjør transport av instrumentet til øvelser og konserter svært enkelt. Apparatet likeledes inkluderer en Elkhart headjoint som er spesielt utformet for denne rekke fløyter.

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Kroppen materiale: CuproNickel
 • Kropp Finish: Fiolett lakk
 • Nøkkel og Mech Finish: Sølv belagt
 • Mekanismer: Offset G og delt E
 • Footjoint: C Footjoint
 • Tone hull: Stengt
 • Nøkkel: C

Tilbehør inkludert

 • Tilfelle: Lette støpt lerret etui med skulderstropp