Cajon Bag fra Gear4music

 • Video 1
 • Video 2
kr 171 Utsalgspris kr 210 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 1 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 27328

 • Cajon Bag av Gear4music.
 • Tung plikt svart Nylon materiale.
 • Passer store små størrelser.
 • Utstyrt med ryggsekk stropper.
 • Inkluderer bærer grep

Cajon Bag fra Gear4music

- detaljer

Cajon bagen fra Gear4music består av kraftig nylon med ryggsekkstropper og et håndtak; en fretsterk skumpolstret kvalitetsbæreveske som er laget for cajoner i vår Gear4music serie. Bagen har dimensjoner som er egnet for alle cajoner til en meget konkurransedyktig pris.Produktreferanse: 27328

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Funksjoner/spesifikasjoner

 • Størrelse: Stor/liten
 • Materiale: 600D heavy duty nylon
 • Ryggsekkstropper: Nylon
 • Håndtak: Ja
 • Dimensjoner: (L) 30 cm X (W) 30 cm X (H) 50 cm
 • Gear4music - en revolusjon i konkurransedyktig priset, høykvalitets musikkinstrumenter og utstyr.

  Gear4music har slått seg sammen med noen av de beste produsentene fra hele verden for å utvikle vår egen serie av musikkutstyr. Vårt mål er å gi våre kunder et bredt utvalg av høy kvalitet, fornuftig prisede musikkinstrumenter.

  Ved hjelp av vår mange års kollektive erfaring har vi utviklet et bredt spekter av instrumenter og utstyr. Dette inkluderer trommesett, akustiske og elektriske gitarer, treblåseinstrumenter, messing, strenginstrumenter og høyttaleranlegger. Vi er stolte av å kunne tilby disse til våre kunder sammen med hundrevis av andre kjente merkevarer. Vi arbeider tett med våre nøye utvalgte produsenter, og streber etter å produsere pålitelige, flott lydende instrumenter til en pris som er overkommelig for alle. Vårt musikalske utstyr er produsert til de samme strenge standardene som du forventer fra andre høyt ansette merker - dette er støttet opp av våre standard 14 dagers pengene tilbake-garanti.

  Alle Gear4musics produkter er produsert etisk og ansvarlig, for å møte forventningene til en omtenksom verden.