DrumLite Global DMX-kontrolleren

kr 928 Utsalgspris kr 1 083 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 20 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 64292

  • Kan DrumLite og DMX belysning systemintegrasjon.
  • Sync opp DrumLite System med lysshow.
  • Inkluderer: strømforsyning

DrumLite Global DMX-kontrolleren

- detaljer
DrumLite Global DMX kontrolleren integrerer DrumLite rigg med eksisterende og fullstendig DMX belysning systemer tilbyr deg muligheten til å synkronisere din trommer til resten av lysshow.

Produktreferanse: 64292

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

DrumLite Global DMX kontrolleren gir deg muligheten til å integrere fullstendig DrumLite oppsett med eksisterende DMX belysning systemer for å holde alle dine belysning systemer sammen. Dette hjelper også å sync opp din trommer til lys show gjør DrumLite Global DMX kontrolleren en viktig for bandet eller trommeslager spille live med et lys show.

Inkluder:

  • Full Kit Power Pack
Bestillingen din kan inneholde elementer som bruker et 240V UK Støpsel
Enhver elektriske elementer i bestillingen din kan være designet for å bruke med en 240V krets, som bruker Britisk G type støpsel strømtilkobling. En adapter eller en transformator kan være nødvendig for at disse elementene skal fungere riktig og trygt i ditt land. Noen elementer brukes med en rekke spenninger, eller har en innbygget valgbar spenningskontroll. Se de spesifikke produktdetaljene for mer informasjon.