Paiste Alpha 20'' Full Ride Cymbal, briljant

kr 1 806 Utsalgspris kr 2 516 (inkluderer MVA @ 25%)

Dette produktet er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp

Paiste Alpha 20'' Full Ride Cymbal, briljant

- detaljer

Alfa cymbaler ble først lansert av Paiste i 1992. I dag, Alpha-merkevare som er synonymt med pålitelighet, og cymbaler er kjent for førsteklasses lyd og rettferdige priser. For 2010, Paiste har introdusert Alpha-serien i en ny strålende Fullfør, og avanserer igjen disse klarerte kvaliteter.

Produktreferanse: 16710

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Glorious Mirada oppnås av dyktige håndverkere som hånd polsk cymbaler til et speil-perfekt Fullfør i endelig produksjon scene. Narayen gir topp lyd hi-tech prosesser Alpha cymbaler sin opprinnelige form og styrke. De er også ytterligere forbedret med tradisjonelle hånd hammering.

Alfa 20" Full Ride - Bell

Alfa 20" Full Ride - Body

Alfa 20" Full Ride - Edge

Alfa 20" Full Ride - Patternet

Alfa cymbaler har utviklet en sterk følgende i de siste årene, og i dag er godkjent av mange arbeider drummers over hele verden, for eksempel Jeremy Spencer av fem Finger død punsj, Jason Sutter med Chris Cornell, Dave Witte av kommunalt avfall, Tommy Portimo av Sonata Arctica og Steven Spence av svart tidevannet.

Se og lytte til den nye Alfa strålende Fullfør cymbaler

Alfa 20 "Full Ride

Funksjoner/Spesifikasjoner:

  • Vekt: middels
  • Volumet: middels til ganske høyt
  • Stick lyd: uttalt, balansert
  • Intensitet: ganske livlig
  • Sustain: middels lang
  • Bell tegn: ren, full, relativt integrert
  • Høres tegn: Full, rundt, lyse, varme. Medium register, ren blanding. Selv, balansert preg. En perfekt tilkobling av en klart ping med en støttende glitrende vask. En godt avrundet turen cymbal for allround bruk i en rekke musikalske programmer.