Ruach opprinnelige Cajon Gig Bag

kr 331 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 21 Desember 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 62800

 • Passer alle Ruach Cajons.
 • Holdbar og robust Nylon konstruksjon.
 • Har 30 mm polstring som beskytter.
 • Inkluderer bæreremmer og bære håndtak.
 • Brodert Ruach Logo

Ruach opprinnelige Cajon Gig Bag

- detaljer

Funksjonene Ruach opprinnelige Cajon Gig Bag en fretsterk nylon konstruksjon med 30mm intern utfylling som gir overlegen beskyttelse for instrumentet. Dette gig bag er utstyrt med en skulderrem og bærer håndtak for fleksibilitet og enkel transport. Posen passer alle Ruach Cajons og er utstyrt med en stilig brodert Ruach logo.

Produktreferanse: 62800

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Om Ruach musikk

Ruach er et musikalsk selskap basert i Nord-Irland, med sikte på å gi musikere verden instrumenter de elsker. Firmaet begynte med å produsere cajons, men raskt bemerket gapet i markedet, tar muligheten til å hoppe inn i produksjonen av Pedal Bords, stompbokser, og mer. Bruker bare de fineste materialene, Ruach lage alle sine produkter for hånd, tilbyr overlegen byggekvalitet og ytelse mens gir deg kunnskap at flere produkter er noensinne like.

Ruach alltid utvikler deres design og produksjon teknikker mens etter i & ldquo; Ruach puste & rdquo; initiativ som fokuserer på å redusere karbonutslipp selskaper. Til tross for at et lite selskap, Ruach vokser raskt og begynner å distribuere mer og mer av sine høykvalitets instrumenter i verden. Mens produksjon sine instrumenter, Ruach prioritere sine kunder, lytte til dem markedet og globale musikken samfunnet som helhet.

Funksjoner

 • 30mm utfylling
 • Nylon materiale
 • Brodert " Ruach" logoen
 • Skulderstropp
 • Transportør håndtak
 • YKK Zip
 • Passer alle Ruach Cajons