Pearl Trommesett

Gear4Music.com

Pearl trommer kan sees i arenaer, platestudioer og soverom overalt! Pearl er en av verdens ledende produsenter av akustiske trommesett og slagverkinstrumenter. Siden 1945 har Pearls misjon vært å være best: å ha den beste kvaliteten, funksjonaliteten, holdbarheten og kvalitetslyden. View All Information

Mest populære Pearl trommesett

Første 19 produkt visning

Om Pearl trommesett

Gear4music.com.com lagrer et stort utvalg av Pearl trommer som det berømte Pearl Forum trommesett, beskrevet som de beste begynner trommesettene i verden, Pearl Rhythm Traveler sett, kjent for sine bakke-brytende konsept som et øving og gigge sett og Pearl Vision og Mastwerwork trommesett ideele for mellomgode trommeslagere opp til profesjonelle trommeslagere.

Pearl trommer brukes av noen av de største navnene i tromme verden, og strekker seg over alle musikalske sjangere fra Joey Jordisons fra metall Slipknot til Chad Smith fra funk rock Red Hot Chili Peppers.

Pearl trommesett nyheter

NAMM 2017: Pearl mesterverk Sonic Velg

Med omfattende forskning utført i hvordan å lage et kit som virkelig passer for spilleren og deres spesifikke behov, Pearl traff en home run med disse av en slags Custome kits... Mer »

8 Nyttige Tips For tromme praksis

Ønsker å få mer ut av din øvelsesøktene? Ta en titt på våre beste tips fra vellykket tromme praksis.... Mer »

NAMM 2013: Nye Kick tromme pedaler fra Pearl

NAMM 2013: Pearl innlede ny Demon kjede og Demonator kick tromme pedaler.... Mer »