Yamaha

Gear4Music.com

Yamaha ble etablert på 1800-tallet, og er en av de største navnene i den musikalske verden i dag. Selv om de begynte med klassisk musikk og akustiske instrumenter, har Yamaha også fått stor respekt innenfor gitar, bass, PA og live-lyd, samt andre områder innen musikalske instrument. View All Information

Yamaha bestselgere

Første 14 produkt visning

Om Yamaha

Yamahas røtter kan spores tilbake til 1887, når Torakusu Yamaha ble bedt om å reparere en lokale skoler rørblad orgel. De bestemmer seg å bygge en selv, ble Yamaha forklaringen født. I dag gjennom stadig nyskaping og teknologisk forsprang, har Yamaha vokst til å bli verdens største og mest vellykkede kabinetterne av kvalitet musikkinstrumenter.

Yamaha pianoer, messing- og treblåseinstrumenter instrumenter spilles av mange av verdens beste yrkesmusikerne kunstnere og deres musikk produksjonsutstyr kan finnes i mange av verdens topp recording studios. Siden vi presenterer deres keyboard register på 1980-tallet, keyboardet har blitt en av de beste selger musikkinstrumenter i historie og keyboard i dag som PSR series fortsette denne trenden.

Flytte til elektronisk perkusjon markedet, har Yamaha's DTXplorer kit blitt svært populære blant våre kunder som tilbyr høy kvalitet lyder i en enkel, kompakt design. Med et stort utvalg av Yamaha-produkter på lager er vi sikker på at du vil finne produktet for deg.

Yamaha-nyheter

Gear4music har en siste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary modell trompet er fortsatt en av de siste modellene som er tilgjengelige for kjøp i Europa.... Mer »

NAMM 2017: Yamaha annonsere nye Rydeen tromme-serien

Bringe torden på årets NAMM er Yamaha's nye Somerset serien. En nybegynner nivå kit bygget for å vare, kan du forvente premium kvalitet på et snev av prisen.... Mer »

Yamaha annonsere pedagogiske App samarbeid med Flowkey

Ideell for de spillerne som blomstre i et intuitivt utdanning miljø, Flowkey gir deg ansvaret for læreprosessen tilbyr en rekke innsiktsfulle verktøy.... Mer »