Yamaha Musikkinstrumenter

Gear4Music.com

Yamaha ble etablert på slutten av 1800-tallet, og er i dag en av de største navnene i den musikalske verden. Selv om de begynte med klassiske og akustiske instrumenter, har Yamaha også opparbeidet seg stor respekt i gitar, bass og synth verdenen, samt andre musikalske instrument-områder. View All Information

Yamaha bestselgere

Første 14 produkt visning

Om Yamaha musikkinstrumenter

Yamaha's røtter kan spores tilbake til 1887 da Torakusu Yamaha ble bedt om å reparere en lokal skole reed orgel. Bestemme å bygge en selv, den Yamaha legende var født. I dag gjennom stadig nyskaping og teknologiske lederskap, Yamaha har vokst til å bli verdens største og mest vellykkede skaperne av kvalitet.

Yamaha pianoer, messing- og treblåseinstrumenter instrumenter spilles av mange av verdens beste konsert kunstnere og deres musikk produksjonsutstyr kan finnes i mange av verdens topp studioer. Siden deres keyboard utvalg i 1980, keyboardet har blitt en av de beste selger musikkinstrumenter i historie og keyboard i dag som PSR serien fortsatt at trenden.

Innflytting til elektronisk perkusjon markedet, Yamaha's DTXplorer kit har blitt svært populært med våre kunder tilbyr høykvalitets lyder i en enkel, kompakt design. Med et stort utvalg av Yamaha musikkinstrumenter på lager vi er sikker på du finner produktet for deg.

Yamaha-nyheter

Yamaha Avslører MX88 Synthesizer i Oppkjøringen til Superbooth

Bruker nyskapende funksjoner utformet for å utfylle den moderne pianisten, Yamaha's MX88 Synth tilbyr et nytt purposed design og feilfri funksjonalitet.... Mer »

Yamaha YSV-104 første stille fiolin funksjonen SRT Power System

Yamaha's nyeste inn i verden av stille fioliner utnytter en-av-det - art SRT Power System å forsterke og maksimere tonen i øving omgivelser... Mer »

MUSIKMESSE 2017: Yamaha annonsere oppdateringer for CLP

Med en rekke oppdateringer strekker seg over hele samlingen av CLP pianoer, Yamaha gi kritikerroste CLP området en lenge etterlengtede revolusjonere.... Mer »