Yamaha

Gear4Music.com

Yamaha ble etablert på 1800-tallet, og er en av de største navnene i den musikalske verden i dag. Selv om begynner med klassisk musikk og akustisk instrumenter, Yamaha har også fått stor respekt i gitar, bass, PA og live lyden verden, samt andre musikalske instrument-områder. View All Information

Yamaha bestselgere

Første 14 produkter viser

Om Yamaha

Yamahas røtter kan spores tilbake til 1887, når Torakusu Yamaha ble bedt om å reparere en lokale skoler reed orgel. De bestemmer seg å bygge en selv, ble Yamaha forklaringen født. I dag gjennom stadig nykabinetting og teknologisk forsprang, har Yamaha vokst til å bli verdens største og mest vellykkede kabinetterne av kvalitet musikkinstrumenter.

Yamaha pianoer, messing- og treblåseinstrumenter instrumenter spilles av mange av verdens beste yrkesmusikerne kunstnere og deres musikk produksjonsutstyr kan finnes i mange av verdens topp recording studios. Siden vi presenterer deres keyboard register på 1980-tallet, keyboardet har blitt en av de beste selger musikkinstrumenter i historie og keyboard i dag som PSR series fortsette denne trenden.

Flytte til elektronisk perkusjon markedet, har Yamaha's DTXplorer kit blitt svært populære blant våre kunder som tilbyr høy kvalitet lyder i en enkel, kompakt design. Med et stort utvalg av Yamaha-produkter på lager er vi sikker på at du vil finne produktet for deg.

Yamaha-nyheter

Yamaha kunngjøre samarbeidende kampanje med Protection Racket

Yamaha og Protection Racket kjører en Tidsbegrenset tilbud går fra 01/08/2016 til 31/10/2016... Mer »

Yamaha lanseringen Competition å vinne en signert gitar av Ricky Gervais

Yamaha kjører en konkurranse for å falle sammen med utgivelsen av Ricky Gervais' nye film, David Brent-livet på veien... Mer »

Yamaha MX49 og MX61 synthesizere relansert

Nye modeller tilgjengelig i flere nye farger sammen med en ny app for FM-syntese.... Mer »