Yamaha Keyboard Synther

Gear4Music.com

Yamaha har over 45 år erfaring med å skape keyboard synthesizere. Den første synthen som ble opprettet var DX7 i 1993 og i dag fortsetter de å skape noen av de største synthesizerne, inkludert den nye Yamaha MONTAGE serien og de bærbare reface CS og reface DX mini synthene. View All Information

Yamaha synther & moduler

Første 35 produkt visning

Yamaha Synth bager og kofferter

Første 7 produkt visning

Lær mer om Yamaha synther

MOTIV og TYROS-serien har blitt flaggskip synthesizer arbeidsstasjoner - brukes av artister og studiomusikere over hele verden, de er svært populære her på Gear4music.com.com.

Yamaha også fortsette å skyve innovasjon med produkter som TENORI-ON-en håndholdt instrument, som består av et 16 x 16 rutenett med LED bakgrunnsbelyste knapper, som kan utfører forskjellige musikalske funksjoner, fra trinn-sekvensering å merke inndata.

Yamaha-nyheter

Yamaha Avslører MX88 Synthesizer i Oppkjøringen til Superbooth

Bruker nyskapende funksjoner utformet for å utfylle den moderne pianisten, Yamaha's MX88 Synth tilbyr et nytt purposed design og feilfri funksjonalitet.... Mer »

Yamaha YSV-104 første stille fiolin funksjonen SRT Power System

Yamaha's nyeste inn i verden av stille fioliner utnytter en-av-det - art SRT Power System å forsterke og maksimere tonen i øving omgivelser... Mer »