Yamaha keyboard synther

Gear4Music.com

Yamaha har over 45 års erfaring med å lage keyboard synthesizere. Første synth som ble laget var DX7 i 1993 og i dag fortsetter man å lage noen av de beste synthesizerene, inkludert den nye MONTAGE-serien og den bærbare reface CS og reface DX mini synther. View All Information

Yamaha synther & moduler

Første 35 produkt visning

Yamaha Synth bager og kofferter

Første 7 produkt visning

Lær mer om Yamaha synther

MOTIV og TYROS-serien har blitt flaggskip synthesizer arbeidsstasjoner - brukes av artister og studiomusikere over hele verden, de er svært populære her på Gear4music.com.com.

Yamaha også fortsette å skyve innovasjon med produkter som TENORI-ON-en håndholdt instrument, som består av et 16 x 16 rutenett med LED bakgrunnsbelyste knapper, som kan utfører forskjellige musikalske funksjoner, fra trinn-sekvensering å merke inndata.

Yamaha-nyheter

Gear4music har en siste Yamaha Xeno YTR trompeter

Den Yamaha Xeno YTR-8335RS 25th Anniversary modell trompet er fortsatt en av de siste modellene som er tilgjengelige for kjøp i Europa.... Mer »

NAMM 2017: Yamaha annonsere nye Rydeen tromme-serien

Bringe torden på årets NAMM er Yamaha's nye Somerset serien. En nybegynner nivå kit bygget for å vare, kan du forvente premium kvalitet på et snev av prisen.... Mer »