Danelectro gitar

Gear4Music.com

Danelectro gitar ble grunnlagt i 1947 med opprinnelige mål å produsere de høyeste kvalitet elektriske gitarene gjennom nyskapende utforming og materialer. Moderne Danelectro register på Gear4music viser best av Dano stil, tilbyr ekte kvalitet og stil til en rimelig pris. View All Information

Danelectro gitar pakker

Første 1 produkter viser

Danelectro elektriske gitarer

Første 37 produkter viser

Om Danelectro

Danelectro har vært å gi gitarister med tone himmelen siden ' 47.

Kjærlig kjent av en hær av lojale spillere som 'Dano' gitarer, fange de fantasien med en out-of-the-ordinære stil og en unik tone.

Selv de nyeste lanserer fra Danelectro opprettholde Nathan Daniels opprinnelige ethos for merket - til å utforme rimelig gitarer som ikke går på kompromiss med spillbarhet.

Danelectro nyheter

Focusrite tilby oppdateringer og tilbud For Clarett grensesnitt

Med nye windows drivere installert og store besparelser på utvalgte modeller, Focusrite gir deg flere og flere grunner til å være lystig denne julen... Mer »

Korg annonsere at Ærede Synth "Wavestation" er nå tilgjengelig For iOS enheter

Rett fra 90-tallet, har den legendariske synth fått en moderne makeover til gjøre det mer allsidig enn noensinne... Mer »

Antelope Audio nå tilbyr en gratis lisens For PreSonus Studio One For kunder som kjøper valgt grensesnitt

De som kjøper en Zen Tour, Zen Studio, Orion Studio, Orion 32, Orion 32 eller Goliath grensesnittet vil være berettiget til å motta en gratis kopi av PreSonus' Studio One... Mer »