Keeley Neutrino Envelope Filter

kr 1 630 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 2 November 2016

Legg i handlekurven

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert

1 års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti inkludert
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Produktreferanse: 71435

 • Filter Berørt av å Picking Stil.
 • Klassisk og Funky Auto Wah.
 • Opto-Coupler Design.
 • Utrolig Vokallyder.
 • Fungerer Også med Bass og Keyboard

Keeley Neutrino Envelope Filter

- detaljer
Keeley Neutrino Envelope Filter tilbyr dynamisk wah effekter som påvirkes av måten du spiller. Plukk hardt for intens wah effekt eller plukk forsiktig for mellow klingende wah, Keeley pedalen vil levere en effekt som er klassisk og funky. Neutrino pedalen kan brukes sammen med en Keeley kompressor for å produsere en vegg av lushes toner som vil gjøre at lyden din skiller seg ut.

Produktreferanse: 71435

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Dynamisk Wah effekt

Nøytrino pedalen tilbyr en konvolutt filter med en klassisk, funky auto wah, en filter-lyd som utløses av angrep og styrke din utført. Produserer en hardere wah de hardere du plukke, kan Keeley pedalen gå fra en dypt runde varme til shinning glans. Designet med perfekt innstilt opto-kopling å produsere en rik, varm dybde, kan pedal individuelt express solo notater og lage utrolig vokallyder.

Enkle kontroller til å opprette et vell av toner

Nøytrino pedalen har 3 kontroll knotter å forme effektene lyd, og 2 veksler å justere effekttypen pedalen produserer. The pedal & rsquo; s gevinst kontroll kan brukes til å angi innspillingsnivået på forskjellige styrker, slik at pedalen for å plukke opp utløseren fra instrumentet. Denne kontrollen er best brukt når du spiller en strengen eller enkelt merknad, og deretter justeres til du får ønsket effekt. Topp kontrollen kan justeres for å gi effekten en skarp eller flat lyd opprette enten en mild type wah til en quaky type wah. Pedal & rsquo; s filter velger tilbyr tre forskjellige filtre å velge mellom, en lav pass, en base pass og et høyt pass. Low-pass kutt ut høydedragene, bare la lows. Bandet pass trimmer oppturer og nedturer, tillater en jevn mellomtone skjedde. Det høye passet kutt alle nedturer og gjør pedalen ved høye frekvenser.

De to bryterne brukes til å endre frekvensen på pedalen produserer. Bryteren utvalg justerer hvilken frekvens er produsert, Hei eller lo. A Hei frekvens fremhever høyere notater for en lysere klingende wah, og lo frekvens understreker lavere registre av lyden. Bryteren stasjonen gir kontroll over retningen av filteret, enten produsere en wah som går opp i frekvens eller en wah som går ned n frekvens.

Spesifikasjoner

 • Kontroller:
  • Filtrere bandet Selector (lavpass, Band Pass, høypass)
  • Topp
  • Variere bryteren (LO, HI)
  • Stasjon (Side bryter)
 • Styremekanismer: 1/4 & rdquo; Jack
 • Utdata: 1/4 & rdquo; Jack
 • Strømforsyning: 9V DC
 • Høyde (ikke inkludert kontakter): 4,41 & rdquo;
 • Bredde (ikke inkludert kontakter): 2,35 & rdquo;