Palmer forsterkere

Gear4Music.com

Palmer gitarforsterkere har vaert i markedet for over 30 ar og er ofte regnet som en av de mest kjente hemmelighetene i gitar verden. Fra begynnelsen i modifikasjoner, spesielle justeringer og legge til ekstra 'lille hjelpere' for a gear, Palmer vet hva musikere vil - god lydkvalitet, palitelig funksjonalitet og presisjon. View All Information

Palmer elektrisk gitar forsterkere bestselgere

Første 16 produkt visning

Om Palmer forsterkere

Palmer forsterkere har en sofistikert, noye konstruert design at undegoes en grundig testing prosessen for sluttmontering. Alle kontakter og tilkoblinger er inspisert, muttere og bolter er strammet, og enheten er grundig rengjort. Dette betyr at du kan vaere sikker din nye Palmer Amp er palitelig og feilfri.

Palmer bare gjor hus av stal og stopt aluminium a beskytte enhetene riktig i noen scene oppsett. En pulverlakkering gir et holdbart en attraktiv utvendig finish mens elektroniske komponenter er beskyttet mot skade.

Amp nyheter

Fremtiden omdefinert: Roland Blues Cube britiske EL84, BOSS MS-3

Siste nytt fra Roland's Future omdefinert, Blues Cube britiske EL84 endret og MS-3 Multi Effects Switcher påtent gitar samfunnet i påvente... Mer »

Nye Fender Mustang første noensinne WiFi-kompatibel forsterker

Bruk wireless teknologien å hjelpe spilleren oppnå sømløs spiller, den nye Mustang serien er det første trinnet i en modig ny verden av forsterkere.... Mer »