Korg PA300 profesjonell arrangør keyboard

kr 6 873 Utsalgspris kr 7 607 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 4 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 4 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 447
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Massiv intern fabrikken PCM tilsvarer den beste selger Pa600.
 • Elegant designet og kompakt.
 • 5-tommers TouchView TFT fargeskjerm.
 • Utvidet modus 2 med gitar.
 • Fullstendig programmerbare SongBook

Korg PA300 profesjonell arrangør keyboard

- detaljer
KORG Pa 300 er nyeste keyboardet fra KORG i Pa serien av bestselgende musikalske arrangører. Pa 300 er kompakt, kraftig og har det mest oppdaterte utvalget av høykvalitets lyder og stiler.

Produktreferanse: 46224

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

KORG PA300 leverer en enda rikere, mer detaljert, sofistikert naturlig lyd enn noensinne, med musikalske instrumenter fra nesten hver Sjanger full av dybde, nyanse, subtilitet, nøyaktighet og rikdom. Over 950 lyder er forhåndsinstallert, inkludert en fornyet GM soundset og 64 trommesett. Det er også en fantastisk flerlags stereo akustisk piano, nøyaktig samplet fra en konsert Grand, som inkluderer streng og demper pedal resonans. Endringene kan lagres i området bruker lyder er fullt redigerbare.

Pa300 har 4 Stereo Master effekt-prosessorene, med 125 av disse effektene inkludert standarder som Reverb, Delay og kor og noen av universelt anerkjent REMS gitar basert effekter for ekte gitar toner.

Pa300 er en av de enkleste arrangørene å bære. Men mens størrelsen vises diminutiv, det? s ikke det likt med hensyn til kraften i ombord, eksepsjonelt høy kvalitet tilpasset designet forsterkning systemet. 2 x 13 watts forsterkere kjøre 2 høyttalerne i en bass-refleks for å generere en fyldig og kraftig lytteopplevelse.

Pa300 innebygde spilleren kan lese DELTEKST, KAR og MP3-filer. Det kan også lese tekstene og akkordene fra alle disse filtypene. Tradisjonelle score viser, er også tilgjengelig for de som foretrekker å lese noter. Score visningen viser bly sporet (eller noen andre spor) som klar og ren tradisjonelle musikalske notasjoner med notater eller akkorder, tekster og akkord forkortelser.

SongBook er en musikalsk Database, helt bruker programmerbare, som inneholder alle innstillingene som kreves til en bestemt sang. Du har kun til tittelen på sangen du ønsker å spille, merker du den og trykker Play. SongBook kan bruke stiler, MID eller MP3-filer og umiddelbart husker innstillingene som sangtittel, sjanger, Artist, Tempo, volum, lyder, dempet spor, FX innstillinger, enkelt redigere, Master TRANSPONER og mer. Alt du trenger å spille sangen perfekt er SongBook.

Funksjoner

 • Forbedret RX ( Real eXperience) lyd motor tilbyr forbedret realisme og levende lyd
 • Massiv intern fabrikken PCM tilsvarer den bestselgende Pa600
 • Elegant designet og kompakt plast kabinett har en uberørt forsterkning system
 • 5 inchTouchView tommers TFT-fargeskjerm
 • Enkelt oppsett og intuitivt grafisk Interface med søkefunksjonen for enkel gjenfinning av musikalske ressurs eller fil
 • Over 310 fabrikken stiler, hver inkludert 3 introer/avslutninger, 4 varianter og 4 fylles + Break, pluss 8 favoritt og 3 bruker banker for oppbevaring av din favoritt stiler.
 • Forbedret gitar modus 2 gir enda mer realistisk gitar deler.
 • Forbedret GM angitt for Standard MIDI-filer, MP3-spiller med TRANSPONER og Tempo endre, kompatibilitet med populære Lyric formater, inkludert grafisk (+ G), tekstseer og Score.
 • 4 stereo Master effekter (125 FX algoritmer)
 • Fullt programmerbare SongBook databasen basert på stiler, SMF, Karaoke og MP3 filer med øyeblikk tilbakekalling av noen sang innstilling.
 • Brukerdefinerbare Custom lister, pluss filtrering og sortering alternativer.
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).