Korg

Gear4Music.com

Korg har vært i forkant av musikalske tech siden det ble grunnlagt i 1963. Selskapet produserer i dag en rekke nyskapende synther, keyboard og digital pianoer, samt e-tromme tilbehør og mottakere for gitarer og Orkesterinstrumenter. Korg musikkinstrumenter har blitt legendariske grunn deres premium kvalitet og lyd, og er spilt av vellykket kunstnere og entusiaster på alle nivåer - fra nybegynner til professional. View All Information

Korg bestselgere

Første 10 produkt visning

Om Korg

Som stammer som en venture mellom nattklubb eieren og en trekkspill spiller, ble Korg grunnlagt i 1962 i Tokyo, Japan. Priding seg på innovasjon, har Korg alltid søkt å Aheaddre musikk takket være banebrytende konsepter. Alltid i forkant av musikk, teknologi og innovasjon, kan Korg brukes og nytes av musikere på alle evner.

Korg har helt omdefinert verden av interaktive keyboard instrumenter med innføringen av nyskapende produkter som den kritikerroste Triton arbeidsstasjon-serien og den formidable MicroKorg.

Universelt sett på som industrien standardutstyr for yrkesmusikere Korg produkter brukes av noen av de største navnene i musikkbransjen. Disse inkluderer super produsent Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith og legendariske DJ Pete Tong og mange fler.

Korg-nyheter

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Med en rekke nye tillegg til deres 2017 line-up, Korg søl av bønner på deres nye revamps, oppdateringer og produkter som skal vises på NAMM... Mer »

Korg annonsere at Ærede Synth "Wavestation" er nå tilgjengelig For iOS enheter

Rett fra 90-tallet, har den legendariske synth fått en moderne makeover til gjøre det mer allsidig enn noensinne... Mer »

Supercharge din kreativitet med Korg

De som kjøper en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil være elligible å motta en gratis Korg USB/SD-kort som kan ta spille til neste nivå... Mer »