Korg

Gear4Music.com

Korg er en av de mest brukte og respekterte navnene i profesjonell musikk verden. Her på Gear4music holder vi lager av et omfattende utvalg av Korg produkter, inkludert avanserte arbeidsstasjoner som Korg M3 og innovativ instrumenter som Kaossilator. View All Information

Korg bestselgere

Første 12 produkter viser

Om Korg

Som stammer som en venture mellom nattklubb eieren og en trekkspill spiller, ble Korg grunnlagt i 1962 i Tokyo, Japan. Priding seg på innovasjon, har Korg alltid søkt å Aheaddre musikk takket være banebrytende konsepter. Alltid i forkant av musikk, teknologi og innovasjon, kan Korg brukes og nytes av musikere på alle evner.

Korg har helt omdefinert verden av interaktive keyboard instrumenter med innføringen av nykabinettende produkter som den kritikerroste Triton arbeidsstasjon-serien og den formidable MicroKorg.

Universelt sett på som industrien standardutstyr for yrkesmusikere Korg produkter brukes av noen av de største navnene i musikkbransjen. Disse inkluderer super produsent Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith og legendariske DJ Pete Tong og mange fler.

Korg-nyheter

Korg innlede ny nettside

Korg utdanning som mål å gi brukerne en informativ og dynamisk erfaring... Mer »

Korg Kronos STR-1 lyd motor

STR-1 er en av ni revolusjonerende motorer på Korg Kronos. Oppdag mer om denne ikoniske lyden... Mer »

Kronos MOD-7

Vi tar en nærmere titt i Kronos MOD-7 lyd motoren... Mer »