Korg

Gear4Music.com

Korg har vært i forkanten av musikalsk teknologi siden det ble grunnlagt i 1963. Selskapet produserer i dag en rekke nyskapende synther, keyboard og digitale pianoer, samt e-tromme tilbehør og tunere for gitarer og orkesterinstrumenter. Korg musikkinstrumenter har blitt legendariske på grunn av deres premium kvalitet og lyd, og spilles av vellykkede artister og entusiaster på alle nivåer - fra nybegynnere til profesjonelle spillere. View All Information

Korg bestselgere

Første 14 produkt visning

Om Korg

Som stammer som en venture mellom nattklubb eieren og en trekkspill spiller, ble Korg grunnlagt i 1962 i Tokyo, Japan. Priding seg på innovasjon, har Korg alltid søkt å Aheaddre musikk takket være banebrytende konsepter. Alltid i forkant av musikk, teknologi og innovasjon, kan Korg brukes og nytes av musikere på alle evner.

Korg har helt omdefinert verden av interaktive keyboard instrumenter med innføringen av nyskapende produkter som den kritikerroste Triton arbeidsstasjon-serien og den formidable MicroKorg.

Universelt sett på som industrien standardutstyr for yrkesmusikere Korg produkter brukes av noen av de største navnene i musikkbransjen. Disse inkluderer super produsent Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith og legendariske DJ Pete Tong og mange fler.

Korg-nyheter

KORG Gadget oppdateringen og gratis 'Lite' Mac versjon

Med en ny oppdatering til den opprinnelige firmwaren, mottar KORG Gadget en fullstendig makeover som også en helt ny 'lite' versjon.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digital Piano, KRONOS LS, SV-1

Med massevis av nye tolkninger og fortrolige ansikter å støvel, KORG avslører de nyeste utgivelsene for årets Musikmesse i Frankfurt Tyskland.... Mer »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Med en rekke nye tillegg til deres 2017 line-up, Korg søl av bønner på deres nye revamps, oppdateringer og produkter som skal vises på NAMM... Mer »