Samson Carbon 49 USB MIDI-Keyboard Controller

 • Video 1
kr 860 Utsalgspris kr 1 202 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Anslatt levering til deg: 20 Desember 2016

Legg i handlekurven

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 5 års garanti: kr 56
(Inkluderer 90 dagers tilbakebetalingsgaranti)

5 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 5 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 90 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 5 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

Produktreferanse: 26552

 • Samson Carbon 49 USB MIDI kontrolleren.
 • Allsidig, lett-Å-Bruk lette keyboardkontroller.
 • Utformet For bruk med Apple iPad.
 • 49 Semi vekt Velocity taster

Samson Carbon 49 USB MIDI-Keyboard Controller

- detaljer

Den Samson karbon 49 USB MIDI Controller keyboardet gjør musikalsk ytelse og produksjon lett tilgjengelig. For erfarne musikere og unge skaperne alike, den Samson's Carbon 49 tilbyr dynamisk, lett-å-bruke funksjoner i en kompakt og lett keyboard-kontroller som er ideell for scene og studio alike.Produktreferanse: 26552

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Karbon-keyboardkontroller har et 49 viktige semi-weighted keyboard som gir en rask og expressive plattform som er spesiallaget for å føle seg mer som et instrument enn en kontroller musikere. Karbon 49's velocity-sensitive tastene fange også nøyaktig dynamikken i en ytelse. Har 49 nøkler, er Samson Carbon 49 tonehøyde området perfekt for å utføre, mens resten lett og særdeles bærbar.

Enkel utvidelse

Karbon 49 er også utstyrt med dedikert TRANSPONER og oktav knapper slik at du kan endre nøkkelen til noen bestemt instrument, i tillegg til å utvide keyboardet for 4 oktav, uten å bruke noen sub-menyer eller SKIFT-tastene. Disse omfattende funksjonene, for ikke å nevne klassisk Pitch kne og moduleringshjul hjul, betyr Carbon-49 setter en rekke musikalske uttrykket og tone manipulering med fingertuppene.

Allsidighet og brukervennlighet

Ta kontroll over din musikkprogramvare med karbon-49 kan tilordnes Data koder og volumskyveknappen kunne ikke vært enklere. For enkel redigering, kan musikere bruke Rediger-tasten til å justere opp til 14 ytelsesrelaterte kontrollparametere. Karbon-49 tresifrede, 7-segement LED tydelig viser virkemåten til hver funksjon i sanntid og for ekstra allsidighet, karbon-49 også inkluderer tradisjonelle MIDI Out, opprettholde pedal inndata- og USB-tilkoblinger.

Integrere iPad

Samon's Carbon 49 utformet spesielt med iPad i tankene, og har et integrert iPad-spor. Når karbon-49 kombineres med iPad ved hjelp av Apples iPad kameraet tilkobling Kit, blir det ideelle verktøyet for å lage musikk på farten. Enkelt brukes med din favoritt musikk og synth iPad apps (som tilbyr støtte MIDI-kontrollere). For ekstra mobilitet, kan Samson Carbon 49 direkte drives av iPad.

Komplete med karbon

Native Instruments' omfattende Komplete elementer-programvaren pakkeet med Samson's Carbon 49, og tilbyr et bredt utvalg av studiokvalitet lyder, effekter og verktøy for moderne musikk produksjon, komposisjon og lyd design. Med over 3 GB av prøvene, vil Komplete elementer gi deg mer enn 1000 premium lyder og tre mektige spilleren motorer - alle nøye kompilerte å gi en sterk toolkit for både scene og studio.

Funksjoner/spesifikasjoner:

 • 49-tasters velocity-sensitive, semi-weighted keyboard

 • Kan tilordnes Data-koder og volumskyveknappen

 • Rediger nøkkel for å justere opp til 14 kontrollparametere

 • 3-sifret, 7-segmentet LED-skjerm gir tilbakemelding i sanntid

 • Inkluderer tradisjonelle MIDI Out, opprettholde pedal inndata- og USB-tilkoblinger

 • Kompakt design, perfekt for live ytelse og studio-programmer

 • Dedikert TRANSPONER og oktav knapper, Pitch Bend og moduleringshjul hjul

 • Integrert iPad-spor

 • iPad og USB-bussen drevet

 • Buntet med Native Instrument Komplete elementer programvare