Korg Synthesizers

Gear4music.com

Korg har nettopp annonsert noen nye spennende utgivelser fra Superbooth 2019! Deres Minilogue XD får en desktop versjon - Minilogue XD Module , og et nytt tillegg til Volca series - Volca NuBass Vacuum Tube Synthesizer . Vis all informasjon


TILBUD: Tilbake til Synth School med KORG Prologue. Kjøpe en ny KORG Prologue før 31. august 2019 og kreve gratis oppføring til en spesiell masterclass på KORG hovedkvarter, Storbritannia - som foregår i løpet av uken 23.09.19! Lær om historien til KORG synths, hvordan man gjør subtraktive syntese, og om de avanserte egenskapene til Prologue.


Mest populære Korg Synths & Modules

Første 8 produktvisninger

Om Korg Synths & Modules

Korg er også kjent for sin blanding av lydkvalitet og enkel bruk av grensesnitt. MicroKorg og MicroKorg XL er gode eksempler på dette - brukt av band, musikere og hobbyister over hele verden, de gir realistiske vintage i diminutive pakker.

En annen populær produktlinje er Electribe synth / sampler-serien, en av de ledende sequencerbaserte synth og trommemaskinene i verden.

Arbeidsstasjoner har stor betydning i Korg-serien - M50- og M3-arbeidsstasjonene og den beryktede Radias-synthesizeren - alt tilgjengelig hos Gear4music.

Som leder innen elektroniske musikkinstrumenter har Korg helt omdefinert verden av interaktive keyboardinstrumenter.