Yamaha lyd miksere

Gear4Music.com

Yamaha er navnet på et populært når det gjelder profesjonell lyd. Med et vidt spekter av lydmiksere som er tilgjengelig på Gear4music.com, vi er sikker på å ha en Yamaha mikser som er spesifikk for dine behov. View All Information

Yamaha Mixers

Første 30 produkt visning

Om Yamaha Mixers

Populære MG-serien tilbyr fleksibel ruting, perfekt lydkvalitet og et vell av andre ytelsesforbedringer. MG-serien delt inn i to områder, og er tilgjengelige i en modell med 'C' eller en 'CX' modell. CX-modeller legge til innebygd digital virkninger bestående av forsinkelser, reverbs og modulering og forvrengning-programmer.

Enten du mikser i hjemmet eller på scene, Yamaha gi et område å dress alle – så vel som tilbyr høy ytelse og krystallklar lyd.

Yamaha Mixer-nyheter

Yamaha's tur Custom Kits gjøre avkastning på 2017 sommer NAMM

Gjør en mye forventet avkastning, Yamaha's berømte Tour Custom kits er skrevet for å tilfredsstille arbeider trommeslager trenger en solid og pålitelig arbeidshest.... Mer »

Yamaha Avslører MX88 Synthesizer i Oppkjøringen til Superbooth

Bruker nyskapende funksjoner utformet for å utfylle den moderne pianisten, Yamaha's MX88 Synth tilbyr et nytt purposed design og feilfri funksjonalitet.... Mer »

Yamaha YSV-104 første stille fiolin funksjonen SRT Power System

Yamaha's nyeste inn i verden av stille fioliner utnytter en-av-det - art SRT Power System å forsterke og maksimere tonen i øving omgivelser... Mer »