Behringer EPQ304 4-Kanals Power Amp

 • Video 1
kr 2 189 (inkluderer MVA @ 25%)

Tilgjengelig for inn-bestillingLeveringsinformasjon.

Elementet er på bestillingen med leverandøren vår.

Dette elementet har blitt bestilt fra leverandøren vår, og vi avventer nå levering.

Vi vil sende dette produktet til deg så snart den er mottatt fra leverandør vår.

"Estimert levering til deg" er vårt anslag på når vi vil være i stand til å levere produktet til deg, basert på leverandøren vår sin normale leveringstidsfrister. Hvis vi blir klar over at det kommer til å ta betydelig lengre tid enn normalt å levere dette elementet, vil vi gi deg beskjed, ellers vil vi råde via e-post eller tekstmelding når varen er sendt fra vårt distribusjonssenter.

Antatt levering til deg: 5 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Legg i handlekurven

Antatt levering til deg: 5 Mai 2017

30 dagers tilbakebetalingsgaranti

30 dagers tilbakebetalingsgaranti
Når produktet er levert, har du innen 30 dager på å bestemmer deg for om du definitivt vil beholde det. Hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere det tilbake til oss for en erstatning eller full refusjon, herunder standardleveringskostnader.

Alle produkter er nye med mindre noe annet fremgår, og har minst ett års garanti.

Dette tilbudet inkluderer ikke dataprogram, in-ear monitors som har blitt åpnet og varer som ble levert etter dine personlige spesifikasjoner.

Valgfritt: 3 års garanti: kr 109
(Inkluderer 60 dagers tilbakebetalingsgaranti)

3 ÅRS UTVIDET GARANTIORDNING

Produktet prisen inkluderer en ett års garanti og 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Men Gear4music utvidet garanti ordningen gir en forbedret service, og er designet for å tilby et høyere beskyttelsesnivå enn mange "gratis" garantier som tilbys av noen forhandlere og produsenter.

Høydepunktene i denne forbedret garantiservice er:

 • Garantien er utvidet til 3 år fra leveringsdato
 • Vår pengene tilbake-garanti er utvidet fra 30 dager til 60 dager (betingelser gjelder etter 30 dager)
 • Henting og levering kostnader er inkludert for de første to årene
 • Kreve 50% cash back på kostnaden for politikken etter 3 år hvis det ikke har vært brukt!
 • Garantien er overførbar hvis varen er solgt videre
 • Lån eller erstatning utstyr vil bli gitt hvis produktet ikke er reparert innen 30 dager
 • Hvis et element ikke kan repareres, vil en lignende alternativ produkt eller kontantrabatt (som definert i denne policyen) bli tilbudt
 • Politikken kan avbestilles innen 30 dager, og når som helst etter at for en pro-rata-rabatt

Vær oppmerksom på at dette utvidet garanti er foreløpig bare tilgjengelig på produkter solgt innenfor EU og EØS (inkludert Norge), og er underlagt vilkårene og betingelsene som beskrevet på det angitte utvidet garanti-sertifikatet.

Denne utvidede garantien kommer i tillegg til de standard Gear4music og produsent Garanti politikk, Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen setning eller betingelse til salgs som er inneholdt innen disse betingelsene påvirker eller begrenser dine lovbestemte rettigheter som definert under Consumer Protection (avstand selger) Regulations 2000.

 • Lett, Holdbar Design
 • 4 x 50W RMS Utgang
 • Akselerert Forbigående Respons Teknologi
 • Lett, Ultra-Lav Støy Bryter-Modus Strømforsyning
 • Uavhengige Limitere For Hver Kanal

Behringer EPQ304 4-Kanals Power Amp

- detaljer
Behringer EPQ304 er en profesjonell, lett 4-kanals powerforsterker med ATR (Akselerert Transient Respons)-teknologi. Den nyskapende EPQ304 leverer 300 watt ytelse, med et imponerende kraft-til-vekt forhold. De høykvalitets komponentene bygget inn i EPQ304 gjør den til en drivkraft av en enhet. Forsterkeren gir rikelig med kraft (4 x 75 watt @ 4 ohm, 4 x 50 watt @ 8 ohm) takket være den akselererte transient respons-teknologien. Den lette rammen er ideell for bruk i live-opptredener siden den er svært bærbar, uten å ofre kraft og funksjonalitet. Den har servo-balanserte XLR og 1/4'' TRS-innganger med profesjonelle høyttalere, samt monitoring tilbys ved hjelp av Precise Power, Signal og Clip LEDene. Innlemmet i denne enheten er uavhengige limitere for hver kanal, som tilbyr ekspansiv allsidighet. Med sine kraftige komponenter og bærbar, lett design er EPQ304 den ideelle forsterkeren for en rekke profesjonelle audio-applikasjoner.

Produktreferanse: 27128

Vis full beskrivelse

Full beskrivelse

Vis full beskrivelse

Akselerert Forbigående Respons

Forbigående (Transient) Respons er viktig når det gjelder forsterker-design. Ved å velge de riktige transistorene med høy slew rates, forbedres hastigheten på elektrisiteten som serveres til woofer-kjeglen dramatisk. Det tar mye elektrisk energi via strøm og spenning for å drive en basshøyttaler-kjegle til å matche bass-beaten når den er utløst. ATR (akselerert transient response)-teknologien er utformet for å forbedre hastigheten på pulsen, noe som gir din forsterker den raske responsen den trenger for å gi en tykk, pulserende bass. Det fungerer ved å modulere strømforsynings-sporene med bare toppen av inngangssignalet, i stedet for å operere kontinuerlig som de fleste andre forsterkere. Denne designen gir mer dynamisk kraft og økt effektivitet, noe som resulterer i en kjøligerer enhet som ikke krever tunge kjølekomponenter.

Enestående Lydkvalitet

EPQ304 ble bygget med lyd-fagfolk i tankene, og leverer derfor et lett, men likevel kraftig forsterknings-system som ikke gir avkall på funksjonalitet. Forsterkeren har en rekke profesjonelle komponenter designet for å tilby best mulig lydkvalitet. Ultra-lav støy bryter-modus strømforsyning leverer støyfri lyd og overlegen transient respons, noe som resulterer i lavere strømforbruk. Det er også uavhengige limitere for hver kanal som tilbyr høyt lydnivå med pålitelig overbelastningsvern. Monitoring tilbys av Precise Power, Signal og Clip LEDer, slik at du kan enkelt sjekke nivåene, selv når du er på farten. Detented Gain kontrollere er også innlemmet for presis innstilling og matching av sensitivitet, som gir deg enda mer kontroll over utgangsnivået.

Funksjoner

 • 4 x 75 Watt til 4 Ohm; 4 x 50 Watt til 8 Ohm
 • ATR (Akselerert Transient (Forbigående) Respons)-teknologi for kraft og klarhet
 • Ultralett, ultra-lav støy og supereffektiv bryter-modus strømforsyning for støyfri lyd, overlegen transient respons og lavt strømforbruk
 • Uavhengige limitere for hver kanal tilbyr maksimalt utgangsnivå med pålitelig overbelastningsvern
 • Detented Gain kontrollere for presis innstilling og matching av sensitivitet
 • Precise Power, Signal og Clip LEDer for å overvåke ytelsen
 • Servo-balanserte XLR og 1/4" TRS innganger pluss profesjonelle høyttaler-kontakter
 • Uavhengig DC og termisk overbelastningsvern på hver kanal beskytter automatisk forsterker og høyttalere uten å avslutte showet
 • & ldquo; Bak-til-front & rdquo; ventilasjonssystem inkludert luftfilter for pålitelig drift
 • "Bygget-som-en-tank", støtsikker og stål 1U rack-kabinett
 • Minimum-dybde kabinett 10,1"/ 257 mm og ultralett design (8,8 lbs/4.0 kg) passer inn i kompakte, rimelige effekt-racks
 • Komponentene er av høy kvalitet og svært robust konstruksjon som sikrer lang levetid

For mer informasjon om Behringer EPQ304 se PDF ovenfor.
Bestillingen leveres med en adapter
Elementer som leveres med din bestilling kan inneholde britisk støpsel. En passende adapter for konvertering for hvert uttak vil bli inkludert i kjøpet (gratis).