Studiomonitorer

Studiomonitor høyttalere fra produsenter som Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis og Quested på Gear4music. Vi leverer et bredt spekter av studiomonitorer inkludert Nearfield, Farfield og subwoofere.

View All Information

Mest populære studiomonitorer

Om Studio-skjermer

Nearfield monitorer, for eksempel M-Audio BX5's, er vanligvis av lavere kraft, og er utformet for å brukes i nærhet. En subwoofer brukes noen ganger i kombinasjon med Nearfield høyttalere, for å kompensere for mangelen på lav frekvens funnet på mindre modeller.

Studiomonitorhøyttalere er essensielle når du blander lyd til en profesjonell standard. De gir en flat respons og er utformet for å sende en upartisk lyd, slik at brukeren kan blande nøyaktig og likt det innspilte materialet.

Studio Monitor nyheter

ADAM Audio teamet opp med Native Instruments å tilby brukere gratis Plugins

Med to plug-ins verdt opp til 199 euro, kan brukere som kjøper en A77X mellom 24/10/2016-31/01/2017 oppleve enestående lydkvalitet til en brøkdel av prisen.... Mer »

ADAM Audio tilbyr 10% rabatt forfremmelse for studenter

For de som ønsker å kjøpe et par ADAM Audio studiomonitorer og spare penger, ser ikke lenger! ADAM Audio har nettopp lansert sin Student Cashback Program.... Mer »

KRK innlede ny V-serien register

Med nyoppussede utseende og design er KRK levere varene igjen... Mer »