Studiomonitorer

Studiomonitor høyttalere fra produsenter som Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis og Quested på Gear4music. Vi leverer et bredt spekter av studiomonitorer inkludert Nearfield, Farfield og subwoofere.

View All Information

Mest populære studiomonitorer

Om Studio-skjermer

Nearfield monitorer, for eksempel M-Audio BX5's, er vanligvis av lavere kraft, og er utformet for å brukes i nærhet. En subwoofer brukes noen ganger i kombinasjon med Nearfield høyttalere, for å kompensere for mangelen på lav frekvens funnet på mindre modeller.

Studio skjermhøyttalere er essensielle når du blander lyd til en profesjonell standard. De gir en flat respons og er utformet for å sende en upartisk lyd, slik at brukeren kan blande nøyaktig og likt det innspilte materialet.

Studio Monitor nyheter

ADAM Audio teamet opp med Native Instruments å tilby brukere gratis Plugins

Med to plug-ins verdt opp til 199 euro, kan brukere som kjøper en A77X mellom 24/10/2016-31/01/2017 oppleve enestående lydkvalitet til en brøkdel av prisen.... Mer »

ADAM Audio tilbyr 10% rabatt forfremmelse for studenter

For de som ønsker å kjøpe et par ADAM Audio studiomonitorer og spare penger, ser ikke lenger! ADAM Audio har nettopp lansert sin Student Cashback Program.... Mer »

KRK innlede ny V-serien register

Med nyoppussede utseende og design er KRK levere varene igjen... Mer »