Studiomonitorer

Studiomonitor høyttalere fra produsenter som Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis og Quested hos Gear4music. Vi leverer et bredt spekter av studiomonitorer inkludert Nearfield, Farfield og subwoofere.

View All Information

Mest populære studiomonitorer

Om Studio-skjermer

Nearfield monitorer, for eksempel M-Audio BX5's, er vanligvis av lavere kraft, og er utformet for å brukes i nærhet. En subwoofer brukes noen ganger i kombinasjon med Nearfield høyttalere, for å kompensere for mangelen på lav frekvens funnet på mindre modeller.

Studiomonitorhøyttalere er essensielle når du blander lyd til en profesjonell standard. De gir en flat respons og er utformet for å sende en upartisk lyd, slik at brukeren kan blande nøyaktig og likt det innspilte materialet.

Studio Monitor nyheter

Feire Adam Audio's 7 års jubileum med A7X prisnedgang

Vi tilbyr 10% rabatt av Adam audios kritikerroste A7X skjerm i feiringen av merkevarer 7 års jubileum i musikk-indsutry... Mer »

JBL LSR6325P Bi-forsterkeren Studio Monitor reduksjoner

En utmerket lydløsning mot blander moderne produsent, JBL LSR6325P studiomonitorer er tilgjengelige med stor reduksjon... Mer »

Alesis avsløre M1 Active MKIII overvåke og heve 4 høyttalere

En ny generasjon i lydgjengivelse, MKIII og heve 4 utnytte Alesis' aktet produksjon kvalitet/design å bringe lydkvalitet som aldri før.... Mer »