Studiomonitorer

Hør alt. Studiomonitorer gjør deg i stand til å høre alt som foregår i låten din på et nøyaktig vis slik at du kan produsere, mikse og mastre sangene dine til de er perfekte. Studiomonitorhøyttalere er nødvendige når du trenger nøyaktig lydgjengivelse. Som om dette ikke er nok, så inkluderer alle nye kjøp fra Gear4music også en 2-års garanti.

Vis all informasjon

Våre mest populære studiomonitorer

Om studiomonitorer

Studiomonitorhøyttalere er vesentlige når du skal mikse lyd med profesjonell standard. De tilbyr en flat respons og er designet for å spille en upåvirket lyd slik at brukeren kan mikse på en måte som er nøyaktig og tro mot det innspilte materialet.

Subwoofere er høyttalerkabinetter som er laget for å gjengi lave frekvenser. De brukes noen ganger sammen med nearfield-høyttalere for å kompensere for begrensningene som tidvis forekommer i mindre studiomonitormodeller.

Høyttalerne deles inn i to hovedtyper: aktive og passive. Aktive høyttalere har interne forsterkere som gjør dem mer bærbare enn passive høyttaler. Passive høyttalere trenger en ekstern forsterker til å strømdrive høyttalerne og egner seg godt for faste installasjoner. Mange foretrekker kontrollen som passive høyttalere tilbyr, samt muligheten til å mikse og matche disse høyttalerne med forskjellige forsterkere.