Synthesizere

Et kraftig verktøy for musikken din. Synthesizere brukes for å opprette alle slags lyder, både elektroniske og ufattelige lyder og lyder som etterligner tradisjonelle instrumenter. Hver eneste synth er unik og tilbyr eksklusive funksjoner, som for eksempel spesialutviklede forhåndsinnstillinger og kontroller for lydmanipulering. Alle nye kjøp hos Gear4music inkluderer i tillegg en 2-års garanti.

Vis all informasjon

Våre mest populære synther og moduler

Synth-informasjon

Synther faller i mange kategorier. Workstations og Arrangers er i stand til å la musikere produsere et orginalt stykke musikk. Workstations bygger spor opp på en lineær måte ved hjelp av en sequencer, det gjør også noen Arrangers, men de bruker også introer, fills, variasjoner og endings for å bygge opp stykket i ulike deler. Workstations har arpeggios, og looper, mens Arrangers har innebygde stiler. Sistnevnte typen av pro-keyboard er foretrukket av mange musikere for live bruk, men dette betyr ikke nødvendigvis at det alltid er det beste alternativet.

Arbeidsstasjoner blir ofte sett på det bedre alternativet for å skape orginalmusikk, med en større palett for å lage lyder, enkel programmering og muligheten til å bruke kommersielle MIDI-filer for covering av sanger.

Arrangers blir sett på som svært profesjonell instrumenter. Noen anser de som et band i en boks. Stil-funksjonen hjelper de fretr med tidsbegrensninger med å få resultater raskt, mens instrumentene er designet til å høres som om de blir spilt i live-miljø. Arrangers kan også fungere som læringsverktøy og gi innsikt i ulike sjangere av musikk.