Roland synthesizere

Gear4music.com

Roland synthesizere har vært innflytelsesrike innen elektronisk musikk siden tidlig på 1970-tallet, da de ga ut den klassiske SH1000. På 80-tallet utviklet de synthesizer-utvalget sitt ytterligere ved å opprette de nå ikoniske Jupiter- og Juno-synthene. Roland har siden den gang fortsatt å utvikle et stort utvalg synthesizere, inkludert dagens Roland Aira-utvalg og Roland Boutique lydmoduler. Vis all informasjon

Våre mest populære Roland synther & moduler

Første 19 produktvisninger

Om Roland Synths & Modules

Roland-synther er kjent for brukervennlighet og høykvalitetslyder. De har opparbeidet seg universalappell og fortsetter å bedre sitt enestående rykte med hver eneste nyutgivelse.

Rolands utvalg av synther inkluderer Jupiter, Integra, V-Synth, Lucina, AX, VP og Gaia SH-01.

Synthene varierer i pris fra rundt 3,344 til 22,291, hvilket betyr at det finnes noe for alle, uansett om du leter etter en morsom skulder-synth, en fullstendig workstation eller en teknologisk avansert V-Synth - Roland er et kvalitetvalg uansett.

Gear4music.com har et omfattende utvalg Roland-synther, inkludert nearly-new-produkter og pakketilbud. Vi har også en in-store Roland-ekspert som kan gi ekstra hjelp, rådgiving og informasjon.