Korg Volca

Den Korg Volca serie reintroduces klassiske analoge lyder fra vintage trommemaskiner, bass synth og monster-baserte trinn sequencere i tre saeregne maskiner. Den Volca Keys er en tre Merk sant analog synth med en filter-delen som bruker samme krets av na legendariske MiniKorg 700S. Den Volca Bass maskin har tre analoge oscillatorer som lar deg legge til stor, tykk basslinjer musikk, mens den Volca Beats gjor det enkelt a legge til noen rytmen i sporet med sin innebygde 16-step sequencer.

View All Information

Korg Volca serien

Første 9 produkt visning

Korg Volca

Korg Volcas er virkelig et stort spill-veksler for mange moderne musikere, ta ideen om "rimelig effektivitet" til neste niva. Korg vet at vi alle elsker var programvare synther og tromme maskin pluginmoduler, men ikke alle av oss har sa mye penger a bruke. Korg Volcas gir musikerne en ekte og rimelig alternativ - analoge syntese og hendene pa kontroll.

Volca Beats tilbyr opptil seks forskjellige tromme lyder som er tweakable og lett kan slippes i et monster. Nedturer pa den Volca Beats kombinert med andre elementer inkludert funksjonen stammer vil definitivt forlate deg som onsker mer.

Volca Bass er en morsom og allsidig synth slik at du kan sette en bass sekvens som en syre stil sekvens pa samme tid gi deg bade lav og hoy ende i en rimelig boks.

Volca for er en spillbare og sequenceable synth med en innebygd forsinkelse. Virkelig tweakable og med en rekke funksjoner, inkludert fem forskjellige voicing funksjoner, bygget i automatisering, trinn sequencing og en stor forsinkelse, Korg Volca nokler kan enkelt integreres i noen oppsett.Korg nyheter

KORG Gadget oppdateringen og gratis 'Lite' Mac versjon

Med en ny oppdatering til den opprinnelige firmwaren, mottar KORG Gadget en fullstendig makeover som også en helt ny 'lite' versjon.... Mer »

MUSIKMESSE 2017: KORG G1 Air Digital Piano, KRONOS LS, SV-1

Med massevis av nye tolkninger og fortrolige ansikter å støvel, KORG avslører de nyeste utgivelsene for årets Musikmesse i Frankfurt Tyskland.... Mer »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platina, TM-50

Med en rekke nye tillegg til deres 2017 line-up, Korg søl av bønner på deres nye revamps, oppdateringer og produkter som skal vises på NAMM... Mer »

Korg annonsere at Ærede Synth "Wavestation" er nå tilgjengelig For iOS enheter

Rett fra 90-tallet, har den legendariske synth fått en moderne makeover til gjøre det mer allsidig enn noensinne... Mer »

Supercharge din kreativitet med Korg

De som kjøper en KRONOS, KROME, KROSS, Minilogue, Electribe, Electribe S, KingKORG eller Pa4x, wil være elligible å motta en gratis Korg USB/SD-kort som kan ta spille til neste nivå... Mer »

Korg annonsere utvidelse ved siste Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer forfremmelse

Korg's siste kampanje der kunden som kjøper en Korg ARP Odyssey Duophonic Analog Synthesizer er berettiget til en gratis SQ 2 x 8 Analog Step Sequencer, har nå blitt utvidet til 31 desember.... Mer »

Korg utnytte deres nye serie Korg monolog analoge synther

Tilgjengelig i fem karakteristiske farger, disse analoge synther stå på skuldrene til sine forgjengere å avsløre en helt ny stemme.... Mer »