Om Gear4music


For å bedre forklare hva vi gjør, har vi laget en kort video som gir våre kunder tilgang til å se hva som foregår bak kulissene til Gear4music.


Gear4music Videoen følger historien om trommeslageren fra den andre filmen vi laget med navn Vår Reise, som ble utviklet for å forklare hvordan våre kunder har inspirert oss i løpet av de siste 10 årene, og for å feire vårt ny-look nettstedet . Du kan se denne filmen og lære mer om å lage det her .

Vår oppgave er enkel: vi vil gjøre kjøp og eie av musikalske instrumenter og utstyr lett for alle, ved å gi GODE PRISER og UTMERKET SERVICE.

Gear4music.com.com ble lansert i 2003 av Gear4music Limited, har blitt en av de største forhandlerne av musikkinstrumenter og utstyr i Storbritannia, og har nå over 590.000 registrerte kunder. Etter en sterk vekst inversterte Key Capital Partners 3.4 millioner britiske pund i bedriften i mars 2012, som lot oss øke kjøpekraften videre.

Vi leverer instrumenter og utstyr fra mange av industriens best kjente produsenter til svært konkurransedyktige priser, i tillegg til vår egen rekke Gear4music-instrumenter til en fantastisk pris. I motsetning til mange andre selkabinetter tTube vi på å gi deg den samme høye grad av kundeservice om du kjøper fra vår butikk i York, eller bruker dette web-området.

I tillegg til å gjøre fantastiske besparelser når du bestiller online fra oss, kan du også:

  • Velge fra et enormt utvalg av produkter
  • Forvente utmerket kundeservice og rådgivning
  • Bestille din egen leveringsdato
  • Velge blant en rekke alternativer for levering
  • Motta e-post og tekstmelding-varsel om fremdriften for bestillingen
  • Nyte en 30 dagers pengene tilbake-garanti på alt!
  • Kjøpe en utvidet garanti for en god pris

Hvis du trenger å vite noe ekstra om hva du skal se etter når du velger musikalske instrumenter og utstyr, sjekk vår Tips og råd kanal. Denne ressursen blir oppdatert minst en gang i uken og gir deg alle de siste tips og triks som hjelper deg med å bestemme hvilket instrument du bør kjøpe og hvordan du kan forbedre deg som spiller.

Finn oss på Facebook, Twitter, Google , Pinterest og Instagram.


Rangeringer og Priser


Kundekommentarer og Tilbakemeldinger

Mottok akkurat forsterkeren min Roland Bass RX - i tide, som lovet - veldig effektiv service - takk!
Allan Beattie, 26 juli 2013, via Facebook

Mistet min Red Submarine musikk PC i går. Helt ødelagt, ingen lyd, midi eller grafikk! Men Dan fra Gear4music har fikset den et på par minutter. Utmerket service!
Paul O'Hern, 23 juli 2013, via Facebook

Jeg har nettopp innsett at G4M synes å være min første side i disse dager. Ikke alltid de billigste (selv om de vanligvis deler første plass) men jeg tTube det er servicen som gjør at jeg kommer tilbake. Ikke brukt den store tyske butikken på et par år nå;-). Godt arbeid folkens (forhåpentligvis vil den nyeste bestillingen min opprettholde kvalitetsnivået)!
Dave Pearce, fjerde juli 2013, via Facebook

Ville bare fortelle dere at jeg ikke kunne vært lykkeligere. Kundeservice var flott da jeg ringte og selv levering etc gikk greit! Jeg har kjøpt utstyr fra andre nettbutikker før, men jeg vil definitivt komme tilbake til dere for alle mine musikkbehov.
Matt MacDonald, 2 juli 2013, via Facebook

Flott etter-service fra kundeservice. Hyggelig personale å arbeide med over telefonen. Takk igjen Hanna.
Kirsty Bruce, 1. juli 2013, via Facebook

Takk for hjelpen de siste par ukene mens vi har holdt på med å sette ting sammen. Takket være Lars Kramm, kundestøtte, for å løse mitt problem i går og lett bestilling i dag.
Jeanette Bean, 21 juni 2013, via Facebook

Takk for strålende, rask, høflig og alltid effektiv service. Bestilte i går midt på dagen - hos meg kl 10 i morges. takk.
John Milton Keynes, 4 juni 2013

Har kjøpt noe virkelig godt og pålitelig utstyr her gjennom årene levering og prisen alltid rimelig gjør musikk tilgjengelig for oss alle takk!
Debbie Riddle Ne Maggs, 4 juni 2013, via Facebook

Kjørte over til butikken i dag kjøpte en awesome gitarforsterker... Kan totalt anbefale dette stedet kjøpte litt ting her gjennom årene god kundeservice og med ampen min i dag ikke bare var det den billigste i Storbritannia... Det var den billigste i Europa..! Takk folkens
Adam Owen, 3 juni-2013, via Facebook

Jeg ville bare si en stor takk for en strålende service å få min nye Focusrite Saffire til meg på rekordtid og en god pris. Det er så forfriskende når et selkabinett leverer akkurat det den lover.
George Stiles, 2 juni 2013

Jeg kjøpte Deluxe Electro klassisk gitar fra dere for £70 og bare for å si det er utmerket valuta for pengene. Min onkel har en klassisk gitar som han betalte ca £500 for det, og denne gitaren som jeg fikk av firmaet er like god, takk.
GED Hanson, 29 mai 2013

Mottok gitarkassen i dag. Det er et strålende stykke kit (som var dreadnought størrelsen en jeg bestilt et par år siden), og nå er jeg mer trygg når jeg flytter min gitar. Jeg bestilte produktet på mandag midt på dagen, og det kom kl 10 neste morgen. Takk for fantastisk service, så vel som varer.
Tony Unwin, 21 mai 2013

Jeg ønsket å si at du har gjort dette hele opplevelsen ekstremt lett, og du har virkelig overgått mine forventninger. Vi lever i en verden dessverre hvor god service er ganske sjeldne, og du er det ultimate unntaket. Jeg synes dere har gjort en super jobb, deree har gjort meg veldig glad og min sønn er over månen. Trygg på jeg vil bruke dette eksemplet mange ganger når jeg fortelle folk hvordan god service ser ut.
Dave, 20 mai 2013

Ønsker å takke Jack fra @gear_4_music for å være så hjelpsom og sjenerøs med min gitar skade. God kundeservice.
Andrew, 20 mai 2013, via Twitter

Levering, produktkvalitet, prising av produktene og service er av høy standard. Det er fint i denne dagen og alder for å ha noen som du kan stole på og virkelig stoler på.
Sonny Barnett, 15 mai 2013, via Facebook

Takk igjen for fantastisk kundeservice, og jeg har allerede spre ordet om den fantastiske servicen jeg har fått i dag. Ønsker alle på gear4music en veldig riktig god jul og alle de beste til en velstående og vellykket 2013.
Heidi, 12 desember 2012

Jeg ble overrasket med effektiviteten av firmaet, i måten de behandlet med mitt kjøp. Prisen var bedre enn jeg forventet, levering av mitt produkt var raskere enn jeg forventet, og kvaliteten på utstyret langt overgikk mine forventninger. Jeg ville aldri å nøle med å bruke dere igjen og vil anbefale firmaet til alle mine venner og bekjente. takk.
John, 23 oktober 2012

Jeg ønsket å skrive til dere ikke med et spørsmål, men å gratulere dere på hva en flott jobb dere gjør. Å ha bestilt en rekke produkter fra webområdet deres, har jeg bare gode ting å si. Kvalitet og utvalg av varer, priser og leveringstider har vært intet mindre enn utmerket. Jeg har nylig kjøpt en ny tweed gitarkasse en sen ettermiddag i forrige uke, og det kom følgende morgen, før jeg hadde selv fikk bekreftelse av e-post forsendelse! Det er som service. Jeg skal fortsette å anbefale deg til alle mine venner og andre musikere - jeg ville ikke ønsker å kjøpe fra andre steder. Holde oppe det gode arbeidet!
Kristian, 26 September 2012

Hei til alle på Gear4music! Bare en Line for å si takk for god service jeg hadde selv om det var bare en tom pose jeg bestilte! Fra den unge damen som jobbet med min henvendelse (jeg burde ha spurt hennes navn, beklager!) til hastigheten på levering. Det har vært så bra! Jeg var klar over deres bedrift, men vanligvis prøve å handle lokalt, men denne gangen sviktet de lokale meg. Fortsett med gjør hva dere gjør! Takk igjen.
Roger, femte August 2012

Jeg bestilte en bassgitar for datteren min sist onsdag (uheldig for noen trettende!) og det ble levert på fredag 15 juni, bare 2 dager senere. Jeg ble imponert av tjenesten, men på åpningen pakken, jack kabelen var savnet, og jeg har rapportert dette til deg. I dag, ble 20 juni, jack kabel levert. Jeg er veldig imponert av denne tjenesten (selv om en må vurdere motvillig takke Royal Mail for utrolig å få det her, men det er en annen historie). Jeg ble invitert til å gi tilbakemelding på Trustpilot, men jeg er svært motvillige til å logge deg på dette nettstedet og forlate min detaljer. Føl deg fri til å bruke denne anbefalingen på webområdet ditt, og jeg ser frem til å gjøre forretninger med deg igjen. PS jeg håper naboer som Bass som høyttaleren på amp synes å resonere gjennom hele ut huset vårt!
Stuart, 20 juni 2012

Jeg var ikke i stand til å få tilgang på koblingen for å gi meg tilbakemelding - men du har vært utestående! Innsamling, reparasjon og retur av min datters trompet har vært enestående. Alt skjedde som informert. Tusen takk.
Mary, 15 juni 2012