Om Gear4music


For å forklare hva vi gjør, har vi laget en kort video som gir kundene våre tilgang bak kulissene til Gear4music.


Om Gear4music video følger historien om trommeslager fra andre filmen vi opprettet heter vår reise, som var utformet for å forklare hvordan kundene våre har inspirert oss de siste 10 årene, og feire vår nye nettsted. Du kan se denne filmen og lære mer om å lage den her.

Historie

Gear4music Limited ble lansert i 2003, har blitt en av de største forhandlerne av musikkinstrumenter og utstyr i Storbritannia, og har nå over 590,000 registrerte kunder. I 2012 lanserte vi også Gear4music på 15 forskjellige språk, og vi er nå en av de raskest voksende musikkselskapene i Europa.

3 juni 2015 gjorde Gear4music en Initial Public Offering (IPO) på London Stock Exchanges mål-marked. Dette betyr at enkeltmennesker nå kan kjøpe aksjer i Gear4music, og bli en del av vår historie. Ved å flyte Gear4music setter vi oss i en enda bedre posisjon til å vokse, tilbyr et enda bredere spekter av musikk utstyr med det samme store servicenivået som kundene våre har lært å frovente av oss.

For å lære mer om Gear4music aksjer og vår firmaprofil, besøk vår Investor nettside.

Vår Misjon er enkel: vi vil gjøre kjøp og eie av musikalske instrumenter og utstyr lett for alle ved å gi gode priser og utmerket SERVICE, uansett hvor du bor, eller hvordan du kjøper fra oss.

Vi leverer musikkinstrumenter og utstyr produsert av mange av bransjens mest kjente merkevar, til meget konkurransedyktige priser. Vi produserer også en rekke egget-merke musikkprodukter med høy kvalitet og fantastisk verdi.

Hva du kan forvente

I tillegg til å spare penger kan du når du bestiller fra oss:

  • Få en klar indikasjon på når du kan forvente levering
  • Bestille din egen bestemte leveringsdato, og velge leveringsservice
  • Motta e-post og tekst oppdateringer vedrørende din bestilling
  • En 2-års garanti som standard
  • Nyt en 30-dagers pengene tilbake-garanti på alt, med gratis retur
  • Velge å kjøpe en utvidet garanti og opp til 120 dagers pengene-tilbake garanti
  • Forvente å få høy standard kundeservice via e-post eller telefon

Finn oss på Facebook, Twitter, Google, Pinterest og Instagram.


Rangeringer og Priser


Kundekommentarer og Tilbakemeldinger"God og rask levering" av Neil Swan via Trustpilot 27 April 2017

«Rask og enkelt å bestille. Rask levering." Av Peter Patrick via Trustpilot 27 April 2017.

"Utmerket service alt som beskrevet." Av Alan Edwards via Trustpilot 27 April 2017

"En rask effektiv service, anbefales." Av Paul Nayler via Trustpilot 20 April 2017.

"Nettstedet veldig bra, veldig enkelt å bestille, varer levert som bestilte og godt pakket. Budet som brukes til leveranse er beste jeg noensinne har kommet over når det gjelder kommunikasjon, sporing og levering som lovet. Kommer garantert til å bruke GEAR 4 musikk for alle mine behov i fremtiden." Av Trevor Clarke via Trustpilot 20 April 2017

«Veldig god leveranse, nøyaktig, akkurat hva jeg ville.» Av Sally Anne Cooper via Trustpilot 20 April 2017.

"Rask service. Utmerket kvalitetsvarer. Svært fornøyd." Av Claire Houckham via Trustpilot 20 April 2017.

"Meget hjelpsom... utmerket levering... vil definitivt anbefale." Av Sally Anne Cooper via Trustpilot 20 April 2017.

"Flott første kjøp! Glimrende service - rask levering. Produktet var akkurat det vi trengte og enkel å sette opp og bruke." Av Helen Bristow via Trustpilot 20 April 2017

"God service som alltid. Rask levering og utmerkede produkter" av Sally Anne Cooper via Trustpilot 19 April 2017.

"Disse folkene er fantastisk. Jeg har bestilt en gitarkasse fra dem, bare for å oppdage at jeg helt glemte å måle min gitar og se om den vil passe i esken (spoiler alert: det gjorde den ikke). Så tok jeg kontakt med Gear4music, forklarte situasjonen og de var glade for å erstatte esken med en annen som passer min gitar perfekt. Alt ble gjort på under en uke, veldig vennlig service også. Glad for å ha handlet hos dem." Av Aleks Baklanovs via Facebook 16 April 2017.

"Kalt inn til butikken i dag for første gang. Personalet er svært nyttig (beklager jeg vet ikke hva stab medlemmet het, men han var i departementet elektrisk gitar i dag 13/4) Gitarene på utvisning er fantastiske. de varierer fra under £100 til tusenvis av pund. Min 14 år gamle sønn kjøpte 2 gitarer og er veldig fornøyd. Vel verdt et besøk og vi vil komme tilbake når han sparer litt mer penger. " Av Mike Cunningham via Facebook 12 April 2017.

"Alltid hjelpsomme og høflige, et hyggelig miljø for alle spirende musikere." Av Ben stiler via Facebook 9 April 2017.