Gitarforsterkere | Forsterkere for El-gitarer

Gitarforsterkere spiller en stor rolle i utformingen av gitaristers lyd. Mange har noen få bestemte merker som de vet vil gi dem akkurat den lyden de ønsker. Hos Gear4music finner du forsterkere fra kjente merker som for eksempel Fender, Orange og Marshall, eller du kan oppdage noe nytt fra fremvoksende forsterkermerker som Kemper, SubZero, og PRS.

View All Information

Mest populære gitarforsterkere

Gitar forsterkere informasjon

Gitarforsterkere kan grovt deles inn i to kategorier; Combo forsterkere, som inkluderer forsterker og høyttalere i samme kabinett, for eksempel Peavey Valveking, og separate forsterkertopper med eksterne høyttalerkabinett, for eksempel Orange Terror-serien.

Combo forsterkere tilbyr fantastisk lyd i en svært portabel pakke, og har ofte innebygd spring reverb eller effekter.

Forsterkere som er satt sammen av separate kabinett og forsterkertopp foretrekkes ofte av de som ønsker å prøve ut forskjellige kombinasjoner av oppsett for å oppnå en bestemt tone.

Vi har alltid de mest populære forsterkerene på lager, inkludert berømte forsterkere som Vox Valvetronix, Roland Cube og Laney Nexus.

Som en generell regel, Solid State-forsterkere gir skarpe, klare toner, med mye attack. De krever mindre vedlikehold, og har mindre deler som kan gå i stykker.

Rørforsterkere er anerkjente for sine eksepsjonellt varme og feite tone. Du kan få en flott og naturlig vreng i en rørforsterker. Det kan være stor variasjon fra rørforsterker til rørforsterker.