Gitarforsterkere

Gitarforsterkere er svært viktige når man prøver å definere en egen lyd. Alle gitarforsterkere og forsterkermerker tilbyr en egen unik tone som kan brukes i en rekke stiler og sjangere.

Vis all informasjon

Våre mest populære gitarforsterkere

Informasjon om gitarforsterkere

Gitarforsterkere kan grovt sett deles inn i to kategorier: comboforsterkere, som inkluderer en forsterker og høyttalerne som befinner seg i samme kabinett, som for eksempel Peavey Valveking, og separate forsterkertopper med eksterne høyttalerkabinetter, som for eksempel Orange Terror-serien.

Comboforsterkere tilbyr fantastisk lyd i en svært bærbar pakke, og har ofte innebygd spring reverb eller effekter.

Forsterkere som er satt sammen av separate kabinetter og forsterkertopper foretrekkes ofte av de som ønsker å prøve ut forskjellige oppsettkombinasjoner for å oppnå en bestemt tone.

Vi har alltid de mest populære forsterkerene på lager, inkludert berømte forsterkere som blant andre Vox Valvetronix, Roland Cube og Laney Nexus.

En generell veiledning er at Solid State-forsterkere produserer skarpe, klare toner med mye attack. De krever mindre vedlikehold, og har færre deler som kan gå i stykker.

Rørforsterkere er anerkjente for en eksepsjonelt varm og fet tone. Du kan oppnå en flott og naturlig distortion når du bruker en rørforsterker. Det kan være stor variasjon fra rørforsterker til rørforsterker også.