Peavey Mixers

Gear4Music.com

Peavey lyd miksere dekker et bredt spekter fra kompakte enheter til fullskala sted pulter. Deres mest populære linjen hos Gear4music er kompakt PV-serien-fra 6-Input gjennom 20-Input versjoner og også en USB interface alternativet. View All Information

Peavey Mixers

Første 2 produkt visning

Om Peavey Mixers

Peavey tilbyr stor utvalg av lydmiksere. Sine mest populære Line ved Gear4music.com.com er kompakt PV-serien-som strekker seg fra 6-Input gjennom til 20-Input-versjoner, og også en USB samvirking alternativet. Peavey miksere er også kjent for sine preamps med høy kvalitet, lav støy. PV10 er en bestemt favoritt på Gear4music.com.com og funksjoner tre-fretEQ, samt effekter sender og overvåke sender p å hver kanal.

For bruk på scene, FX-linjen av mixers tilbyr en rekke funksjoner scene. FX16 har en dual-DSP effekter motor og toveis USB-direkteavspilling (en for innspilling, én for avspilling).

Med en rekke unike funksjoner og enestående bygge kvalitet, vi har et stort utvalg av Peavey mixers tilgjengelig på Gear4music.com.com

Peavey mikser nyheter

Peavey avsløre 6505 Piranha Amplifier Head

Peavey avsløre en kjappere versjon av deres klassiske høy gain amp.... Mer »

Phonic lydprodukter nå utelukkende lager fra Gear4music

Phonic lydprodukter nå utelukkende lager fra Gear4music... Mer »

Black Friday salg nå på - våre Top Picks

Denne vinteren har vi kickstarting julehandelen med 4 fulle dager med den beste musikken tilbud rundt, det er svart fredag!... Mer »