Peavey

Gear4Music.com

Peaveys utvalg av intrumenter og lydutstyr hos Gear4music inkluderer alt fra revolusjonerende Peavey Electric Guitars, deres berømte forsterkere og PA systemer. View All Information

Peavey bestselgere

Første 4 produkt visning

Om Peavey

Peavey produksjon av hørlig utstyret i over 60 år, og har vokst til en av de største audioutstyr produsentene i verden. Skyve teknologiske barrierer Peavey risting opp pro audio bransjen i over tretti år med sitt nyskapende makt forsterker design og fortsatt setter standarder i dag.

Peavey begynte først å lage forsterkere i 1957. Måle store suksess i åtDecadeene og nittitallet, Peavey er fortsatt kjent for sin fantastiske amp-området. Bruker sin kunnskap om forsterkere, begynte Peavey også å produsere elektriske gitarer. Fra superstrat design å archtops, Peavey representerer både klassiske og moderne i gitar design, og med slik en stort utvalg av produkter å velge mellom, vi tilbyr Peavey-produkter på det laveste priser online.

Peavey-nyheter

Peavey avsløre 6505 Piranha Amplifier Head

Peavey avsløre en kjappere versjon av deres klassiske høy gain amp.... Mer »

Black Friday salg nå på - våre Top Picks

Denne vinteren har vi kickstarting julehandelen med 4 fulle dager med den beste musikken tilbud rundt, det er svart fredag!... Mer »

Peavey Vypyr VIP forsterkere fa gratis redigere programvare

Peavey har gjort gratis Vypyr Edit programvare tilgjengelig for deres Vypyr VIP serien forsterkere.... Mer »