Mikrofon tilbehør

Med vårt store utvalg av Mikrofon tilbehør, på Gear4music.com har vi alt du trenger for å fullføre ditt prosjekt studio til de høyeste standarder. For å forbedre innspillingen ytterligere har vi en rekke vokal effekter, inkludert TC Helicon mye roste område, som gir pitch correction, harmonisering og mye mer i en outboard pedal.

View All Information

Mikrofon tilbehør

Første 150 produkt visning

Om mikrofon tilbehør

Vi har en rekke pakker for acoustic behandling for å bidra til å redusere ekko, uønsket klang og dead space når du overvåker. Med rom prosjektpakker, feller og paneler fra Primacoustic, i tillegg til løsninger fra Vicoustic.

Sjokk monteringer og mic klipp for de fleste mics er tilgjengelige, med pop-skjermer og isolasjon løsninger, for eksempel SE elektronisk berømte Reflexion filteret, er også tilgjengelige. I tillegg har vi et fullt antall kvalitet-kabler for å sikre at kvaliteten på lyd, ikke forverres.

Mikrofon tilbehør nyheter

10 Live vokal mikrofoner Under £100

Enten du kjører en stor profesjonell PA-system, et middels sett opp eller en liten Karaokekveld, er det en mikrofon for deg i vår guide til budsjett vokal mikrofoner.... Mer »

Digital trådløs makt kommer til den legendariske Shure SM58

Shures ny Digital trådløs vokal Mic System gir intelligente digital tilkobling, lydkvalitet og det berømte SM58 klarhet vokal som leveres i nesten et halvt århundre.... Mer »

sE Electronics hjelpe Frank Hamilton posten London Eye EP

Tidligere denne måneden, lansert Frank Hamilton sin #LondonEyeEP, spilt inn i en London Eye-pod i løpet av tiden det tar for bare en full rotasjon.... Mer »