Hodetelefoner & Studio-monitorer

Hodetelefoner og Studio-skjermer er avgjørende for de som tar opptak, miksing eller produksjon på alvor. Å ha riktig utstyr spiller en avgjørende rolle for å oppnå den perfekt mix. På Gear4music.com vi har et omfattende utvalg av hodetelefoner og studio-monitorer for å gi deg den beste og mest nøyaktige lyd for budsjettet.

View All Information

Mest populære Studio monitorer

Første 6 produkt visning

Lær mer om hodetelefoner

Hva er forskjellene mellom åpen og lukket rygg hodetelefoner?

Mens det er mange forskjellige typer hodetelefoner til salgs, faller de vanligvis under to separate kategorier - åpne rygg og lukket rygg.

I den første kategorien, for eksempel en AKG K99 Semi åpen, er baksiden av hver øretelefon åpen, noe som betyr at lyden ikke er isolert og kan unnslippe. Mens dette gjør dem mindre egnet for en studiomiljø - i hvilket kritisk lytting er sterkt nødvendig - tilbyr de en åpen og klar lyd som kan høres i lengre perioder.

Lukket rygg, kan være anstrengende hvis den er brukt kontinuerlig i lang tid, da baksiden av øretelefonen er lukket, og lyden er isolert. Dette kan være svært nyttig for personer som DJs, siden de har en solid bassgjengivelse og bidrar til monitoring i et høylytt miljø som en nattklubb. Alternativt, isolert lyd fra enheter som Beyerdynamic DT770 Pro hodetelefoner kan være bra for studio ingeniører og musikere, som ikke ønsker at lyden skal lekke ut.

Hodetelefon & Monitor nyheter

Marshall forsterkerne Start plateselskap

Ikoniske britiske forsterker selskapet har nå delved i platebransjen.... Mer »

Musikmesse 2016: AKG kunngjøre C7 kondensatormikrofon og K872 referanse hodetelefoner

AKG av HARMAN debut C7 referanse condencer vokal mikrofonen og K872 referere hodetelefoner på Musikmesse 2016.... Mer »

Marshall avsløre Major II Bluetooth hodetelefoner

Marshall har offisielt løftet lokket på deres nyeste sett hodetelefoner - den store II Bluetooth.... Mer »