Korg

Gear4music.com

Korg produserer nyskapende synther, keyboard og digitale pianoer, så vel som tilbehør for e-trommer og stemmeapparater. Korg musikkinstrumenter er kjent for premium kvalitet og lyd, og spilles av kjente artister og entusiaster på alle nivåer - fra nybegynnere til proffer. Vis all informasjon


TILBUD: Tilbake til Synth School med KORG Prologue. Kjøpe en ny KORG Prologue før 31. august 2019 og kreve gratis oppføring til en spesiell masterclass på KORG hovedkvarter, Storbritannia - som foregår i løpet av uken 23.09.19! Lær om historien til KORG synths, hvordan man gjør subtraktive syntese, og om de avanserte egenskapene til Prologue.


Bestselgere fra Korg

Første 21 produktvisninger

Om Korg

Korg startet som et eventyr mellom en nattklubbeier og en trekkspillspiller, og ble grunnlagt i Tokyo, Japan i 1962. Korg setter et stort fokus på innovasjon og har alltid hatt et ønske om å endre hvordan musikkverdenen ser ut ved hjelp av banebrytende konsepter. Korg befinner seg alltid i forgrunnen av musikkteknologi og nyskaping, og produserer instrumenter som kan brukes og nytes av musikere på alle ferdighetsnivåer.

Korg har forvandlet verdenen av interaktive tangentinstrumenter helt ved å introdusere nyskapende produkter som for eksempel den kritikerroste Triton workstation-serien og den formidable MicroKorg.

Korgs produkter ansees universelt for å ha en bransjestandard som er flott for profesjonelle musikere, og brukes av noen av de største navnene i musikkbransjen. Disse navnene inkluderer produsenten Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslageren Chad Smith, den legendariske DJ-en Pete Tong og mange flere.

Hold deg oppdatert på alt Korg har å by på ved å høre på deres populære podcast, eller besøk Korgs Youtube-kanal for regelmessige oppdateringer.