Korg

Gear4music.com

Korg produserer nyskapende synther, keyboard og digitale pianoer, så vel som tilbehør for e-trommer og stemmeapparater. Korg musikkinstrumenter er kjent for premium kvalitet og lyd, og spilles av kjente artister og entusiaster på alle nivåer - fra nybegynnere til proffer. Vis all informasjon

Korg - nye for 2019 NAMM utgivelser

Første 13 produktvisninger

Bestselgere fra Korg

Første 18 produktvisninger

Om Korg

Korg startet som et eventyr mellom en nattklubbeier og en trekkspillspiller, og ble grunnlagt i Tokyo, Japan i 1962. Korg setter et stort fokus på innovasjon og har alltid hatt et ønske om å endre hvordan musikkverdenen ser ut ved hjelp av banebrytende konsepter. Korg befinner seg alltid i forgrunnen av musikkteknologi og nyskaping, og produserer instrumenter som kan brukes og nytes av musikere på alle ferdighetsnivåer.

Korg har forvandlet verdenen av interaktive tangentinstrumenter helt ved å introdusere nyskapende produkter som for eksempel den kritikerroste Triton workstation-serien og den formidable MicroKorg.

Korgs produkter ansees universelt for å ha en bransjestandard som er flott for profesjonelle musikere, og brukes av noen av de største navnene i musikkbransjen. Disse navnene inkluderer produsenten Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslageren Chad Smith, den legendariske DJ-en Pete Tong og mange flere.

Hold deg oppdatert på alt Korg har å by på ved å høre på deres populære podcast, eller besøk Korgs Youtube-kanal for regelmessige oppdateringer.