Korg

Gear4music.com

Korg har vært i forkanten av musikalsk teknologi siden det ble grunnlagt i 1963. Selskapet produserer i dag en rekke nyskapende synther, keyboard og digitale pianoer, samt e-tromme tilbehør og tunere for gitarer og orkesterinstrumenter. Korg musikkinstrumenter har blitt legendariske på grunn av deres premium kvalitet og lyd, og spilles av vellykkede artister og entusiaster på alle nivåer - fra nybegynnere til profesjonelle spillere. Vis all informasjon

Korg bestselgere

Første 21 produktvisninger

Om Korg

Opprinnelse som en nattklubb eier og en trekkspill spiller, ble Korg grunnlagt i 1962 i Tokyo. Priding seg på innovasjon, har Korg alltid søkt å endre ansiktet til musikk takket være banebrytende konsepter. Alltid i forkant av musikk teknologi og innovasjon, kan Korg brukes og nytes av musikere på alle nivåer.

Korg helt har omdefinert verden av interaktive tasteinstrumenter med innføring av innovative produkter som den kritikerroste Triton arbeidsstasjonen series og den formidable MicroKorg.

Universelt ansett som standard utstyr til yrkesmusikere Korg produkter brukes av noen av de største navnene i musikkbransjen. Disse inkluderer super produsent Brian Eno, Red Hot Chili Peppers trommeslager Chad Smith og legendariske DJ Pete Tong og mange fler.

Hold deg oppdatert med alt Korg etter sine populære Podcast eller besøk Korg Youtube-kanal for regelmessige oppdateringer.