Elektriske Gitarer

Elektriske gitarer og gitarutstyr - På utkikk etter noe nytt? Her finner du gitaroppsettet du leter etter.

Vis all informasjon

Våre mest populære elektriske gitarer

Elektriske gitarer - ting å vurdere

Hva er en elektrisk gitar?

Den elektriske gitaren er et strengeinstrument som bruker magnetisk pickups for å lage en lyd. Slår vibrasjonene av strenger til et signal, kan lyden av instrumentet forsterkes og endret. Dette gjøres gjennom en gitar forsterker og guitar pedaler.

Ikke alle gitarer høres det samme. Typen pickups, strenger, tre og brødtekststil alle diktere lyden en gitar gjør. En av de viktigste avgjørelsene gitarist kan gjøre er om å få en solid kropp, semi-hollow, eller hollow body gitar. En solid kropp har en klipping tone med mye sustain, mens en hollow body har et varmere, mer avrundet lyd.

En middelvei er semi hule, som er en hollow body med en stor blokk av tre går gjennom midten. Disse gir mer av Barken av en solid kropp, mens å gi noen av resonans funnet i hule orgler.

Utforsk våre typer gitar.


Hva er den beste Starter elektrisk gitar?

Den beste startpakke gitaren er en du eller personen du kjøper for, vil plukke opp og spille hver dag. Vurdere hvilken type musikk spilleren liker og vil spille. Gjøre noen undersøkelser hva slags musikk potensielle gitar og forsterker drakten best.

Praktiske råd for plukking gitar kunne finne en som er riktig størrelse for spilleren. Vi tilbyr en rekke forskjellige størrelser til alle. Annet enn det, det er ned til budsjettet og ikke glem du trenger en forsterker!

Bla gjennom startpakke gitar pakker fra tradisjonell gitar merker eller sjekk ut Gear4music's startpakke gitar.


Hva er forskjellen mellom en elektrisk og akustisk?

Hovedforskjellen mellom en elektrisk gitar og en akustisk er hvordan de gjør en lyd. Elektrisk bruke pickups og akustikk stole på en "klangbunn" en uthult ut kropp og lyd hull å forsterke vibrasjonen av strengene. Den viktigste forskjellen er om hva du vil høres ut som og hva du foretrekker. En gitar som du vil plukke og spille vil alltid være som gjør deg praksis mer-som er den eneste måten å få bedre gitar!

Oppdag mer om akustiske gitarer.