Studiomikrofoner

Spill inn lyden din. Studiomikrofoner lar deg spille inn lydkilden din, uansett om det er vokaler eller et instrument. Mikrofonen du bruker kan påvirke lyden du spiller inn, og alle mikrofoner er ulike så det er viktig å velge en som egner seg for det du skal bruke den til. Når du handler hos Gear4music så får du også en 2-års garanti med på kjøpet.

Vis all informasjon

Våre mest populære studiomikrofoner

Om studiomikrofoner

Studiomikrofoner | Det er virkelig ikke noe rett eller galt svar når det kommer til å velge riktig mikrofon for opptak. Alle mikrofoner har en egen unik karakteristikk som kan gjøre den perfekt for et spesifikt instrument eller en spesiell vokalist.

En kondensatormikrofon med stor membran vil for eksempel passe til en akustisk gitar eller en vokalist takket være den brede frekvensresponsen og evnen til å spille inn mye stillere lyder. En dynamisk mikrofon kan i derimot være et bedre valg for å spille inn en høylytt gitarforsterker eller en skarptromme, ettersom den er i stand til å håndtere høye lydnivåer uten å pådra seg skader eller miste klarheten i lyden. 

Vi tilbyr en rekke studiomikrofoner fra alle toppmerkene, inkludert Shure, AKG, sE Electronics og Røde.