Tromboner

Trombone er medlem av messingblåsfamilien, og er preget av sin teleskopiske sleide som brukes til å variere tonehøyde. Som alle messinginstrumenter krever trombonen at spillerne vibrerende lepper for å produsere lyd, en teknikk som kalles embouchure.

Vis all informasjon

Våre mest populære tromboner

Første 18 produktvisninger

Om tromboner

En del av messingfamilien, tromboneen har eksistert i over 600 år, og er det eneste moderne orkestermessige messinginstrumentet som kan spille alle noter fra kromatisk skala fra begynnelsen. Karakterisert av sin teleskopiske lysbilde er trombone mye brukt i klassisk musikk og har blitt brukt i flere stykker av Mozart og Beethoven.

Kjent for sine musikinstrumenter tilbyr vi Yamaha tromboner til de laveste prisene online. Hos Gear4music er vi også stolte over å kunne tilby våre merkede Gear4music tromboner, inkludert tenor trombone nybegynnerpakker. Våre premium Coppergate og Jupiter-serien er designet som et alternativ, designet for å fremme trombone spillere. Med alt dette valget og et stort utvalg av trombone tilbehør har vi alt du trenger.