Akustiske Trommesett

Trommesett har satt sitt preg på praktisk talt alle musikksjangere, fra rock og hip hop til jazz og reggae, og akustiske trommesett er i dag svært populære instrumenter.

Vis all informasjon

Mest populære akustiske trommesett

Akustisk trommesett-informasjon

Hvordan varierer trommesett i lyd?

Rock og fusjon trommesett har forskjellig lyd og om en trommis bestemmer seg for å bruke de ene eller den andre settet, er ofte ned til spørsmål om preferanse.

Rock trommesett har en tendens til å opprette en mer boomende lyd, mens fusion sett - som utviklet seg fra Jazz-Fusion - anses å ha en lysere resonans. Typen av treverk brukt i hvert trommesett er ofte en viktig faktor. Med fusion forbindes bjørk og rock trommesett er mer tett identifisert med lønn eller poppel.

Andre ting du bør vurdere når du kjøper et trommesett

Mens noen trommesett leveres med cymbaler, er disse ofte kjøpt separat, og noen eksperter bruker opptil et halvt dusin for a for å kunne skape lyden de ønsker. Et White Horse Primitive 6 "Splash Cymbal, gir for eksempel en rå og primitiv lyd for et trommesett, mens en White Horse Pro 15" Kina krasje cymbal produserer en lys og kraftig lyd.

En fullstendig White Horse Pro Cymbal Pack som inneholder 14" hi-hats, en 8" splash cymbal, en 18" krasj cymbal og en 20" krasj/ride cymbal er tilgjengelig for å gi et fullstendig utvalg av cymbaler for trommesett.

Mens trommesett har et rykte for å være bråkete, er det mulig å minske lyden de lager betydelig for å øve stille gjennom bruk av trommesett silencing pads. Foreksempel kan trommesett Silencing Pad Set, redusere støyen av et trommesett med opptil 90 prosent. Det inneholder en bass pad, en 16" pluss cymbal pad, en 14" hit hat pad, en 14" skarptromme pad og 12", 13" og 16" tom pads.