Bassgitarer fra Gear4music

Gear4music Bassgitarer er nøyaktig utviklet for å tilby noen av de beste funksjonene tilgjengelig på en rimelig priset bassgitar. I flere år har vi jobbet med noen av de ledende bassprodusentene i verden for å kunne tilby instrumenter som vi tror på.

Vis all informasjon

Mest populære Gear4music basguitarer

Første 15 produktvisninger

Lær mer om bassgitarer

Rimelige Bassgitar

Bassgitarhar generelt fire strenger og frets - det gjør dem mindre komplisert for nybegynnere å lære. Men Fender bassgitar kan selge for fra 4,461, og det finnes mange billigere basser på markedet som tilbyr en lignende stil, for eksempel elektrisk G-4-Bassgitar.

Som en typisk Fender bass har denne modellen frets og fire strenger, i tillegg til kjente splittede coil humbucking pickup. Dette gjør det mulig å produsere en skarp, klar tone med god lav dybde, slag og varighet. Den er også tilgjengelig som en del av elektrisk G-4 bassgitar & Amp pakker som inneholder en øving 15-watts bass forsterker, en gitar ledning, ekstra strenger, et plekter og en stropp - alt som trengs for å begynne å spille med en gang.

Spille bass-gitar

Det er tre hovedmåter å spille bassgitar - ved hjelp av et plekter, plukking med fingrene eller slapping'. Plektere brukes vanligvis for å spille raskere, selv om noen musikere foretrekker dem framfor fingrene. Slapping er en mer avansert teknikk popularisert av slike som Flea fra Red Hot Chili Peppers, og ofte funnet i funk musikk.

Utover disse tre er det mulig å bruke to hånds trykk teknikker lignende de som brukes i elektrisk gitar spill. Denne stilen brukes vanligvis av virtuos bassgitar spillere - eksempel Billy Sheehan - som overgår den tradisjonelle rollen til bassgitar som bare et rytme del instrument.

I tillegg til å prøve ut forskjellige spille teknikker, kan nybegynnere forbedre sin lyd ved å oppgradere til en bedre bass-gitar, forsterker eller bruke effekter pedaler, for eksempel en Boss GT10B Bassgitareffekter prosessor.