Bassgitarer fra Gear4music

Gear4music bassgitarer er nøyaktig utviklet for å tilby noen av de beste funksjonene som er tilgjengelige, på rimelige bassgitarer.

Vis all informasjon

Våre mest populære Gear4music bassgitarer

Første 13 produktvisninger

Lær mer om bassgitarer

Rimelige Bassgitar

Bassgitarhar generelt fire strenger og frets - det gjør dem mindre komplisert for nybegynnere å lære. Men Fender bassgitar kan selge for fra 4,344, og det finnes mange billigere basser på markedet som tilbyr en lignende stil, for eksempel elektrisk G-4-Bassgitar.

Som en typisk Fender bass har denne modellen frets og fire strenger, i tillegg til kjente splittede coil humbucking pickup. Dette gjør det mulig å produsere en skarp, klar tone med god lav dybde, slag og varighet. Den er også tilgjengelig som en del av elektrisk G-4 bassgitar & Amp pakker som inneholder en øving 15-watts bass forsterker, en gitar ledning, ekstra strenger, et plekter og en stropp - alt som trengs for å begynne å spille med en gang.

Spille bass-gitar

Det er tre hovedmåter å spille bassgitar - ved hjelp av et plekter, plukking med fingrene eller slapping'. Plektere brukes vanligvis for å spille raskere, selv om noen musikere foretrekker dem framfor fingrene. Slapping er en mer avansert teknikk popularisert av slike som Flea fra Red Hot Chili Peppers, og ofte funnet i funk musikk.

Utover disse tre er det mulig å bruke to hånds trykk teknikker lignende de som brukes i elektrisk gitar spill. Denne stilen brukes vanligvis av virtuos bassgitar spillere - eksempel Billy Sheehan - som overgår den tradisjonelle rollen til bassgitar som bare et rytme del instrument.

I tillegg til å prøve ut forskjellige spille teknikker, kan nybegynnere forbedre sin lyd ved å oppgradere til en bedre bass-gitar, forsterker eller bruke effekter pedaler, for eksempel en Boss GT10B Bassgitareffekter prosessor.