Live-lyd & belysningsutstyr

Vårt utvalg av live-lyd og PA-utstyr har alt du trenger for å bli hørt, fra rimelige PA-pakker til mikrofoner fra de beste navnene innen lyd.

Vis all informasjon

Vårt mest populære live-lyd & belysningsutstyr

Informasjon om PA-utstyr

Hva du må se etter før du kjøper en PA-høyttaler

Utgangseffekt er en svært viktig faktor å vurdere før du kjøper en PA-høyttaler. Utgangspunktet er at desto mer watt en høyttaler har, jo høyere volum er den i stand til å produsere. De som ønsker å bruke høyttalerne slik at akustiske instrumenter eller vokaler kan høres over et trommesett bør sannsynligvis se på modeller med 200 watt kontinuerlig effekt per side, og de som ikke trenger et så stort volumnivå kan nøye seg med noe mindre.

Størrelse er også en viktig faktor. En HF komprimeringsdriver eller 12" low-mid drivere og piezo-horn egner seg for de som bruker høyttalerne for vokaler eller instrumenter uten mye lavfrekvens, men 200 - 300 watt vil være nødvendig for å høres over et fullt band. For lavfrekvente instrumenter og messinginstrumenter så er 15" low-mid drivere og en 1" HF komprimeringsdriver med en utgangseffekt på minst 300 watt en bedre løsning. En sub er også nødvendig for de som ønsker ytterligere bassfrekvens. Vi leverer PA-systemer fra ledende produsenter som blant andre Yamaha med StagePas 300 og Fender med Passport PA-systemet. Vi har også aktive høyttalere som for eksempel den populære Mackie Thump på lager, samt passive systemer fra merker som Electrovoice.

Vårt utvalg inkluderer kraftløsninger som for eksempel Soundcraft powermiksere og forsterkere fra Peavey. Det store utvalget av scenebelysning og effekter hos Gear4music. gjør oss i stand til å hjelpe deg med å bygge opp en fullstendig live-rigg til en lavere pris en du skulle tro.