Personvern & Informasjonkapsler

Oppdatert 12. oktober 2018, kl 08:37

Gear4music er forpliktet til å respektere personvernet og beskytte eventuell informasjon du oppgir. Dette retningslinjene fastsetter detaljer informasjon som vi kan samle fra deg og hvordan vi kan bruke denne informasjonen. Personvernerklæringen bør leses sammen, og i tillegg til vilkårene og policyen informasjonskapsler. Les retningslinjene nøye. Retningslinjene gjelder bare for bruk fra Gear4music nettsteder. Partner institusjoner som tilbyr finansieringsalternativer (f.eks Klarna eller V12) eller andre tilkoblede webområder på nettsiden kan også samle informasjon, og du bør konsultere de andre partiers retningslinjer som hensiktsmessig og gjeldende.

Gear4music er forpliktet til å etterleve Data Protection Act 2018 og EUs General Data Protection Regulation. Disse refereres til i personvernserklæringen som "Databeskyttelseslovene". Databeskyttelseslovene gir deg forskjellige rettigheter i henhold til måten vi lagrer og bruker din informasjon. Disse legges frem i seksjonen "Dine rettigheter under databeskyttelseslovene".

I denne personvernerklæringen refererer "Gear4music", "vi" eller "oss" til Gear4music Limited (UK organisasjonsnummer 3113256) Holgate Park Drive, York, YO26 4GN, United Kingdom, som vil kontrollere all personlig informasjon som er beskrevet i denne personvernerklæringen. For databeskyttelseslovene, er Gear4music Limited datakontrolløren med ICO registreringsnummer: Z3024686.

Vennligst kontakt Gear4musics Data Protection Officer for å gjøre en forespørsel under Data Protection Act eller EUs Data Protection Regulation, eller hvis du har spørsmål angående dine personopplysninger.

Data Protection Officer
Gear4music Limited
Holgate Park stasjon
York
YO26 4GN
Storbritannia
Epost: dataprotection@gear4music.com

Hvis du fortsatt er misfornøyd etter svar fra vår Data Protection Officer, kan du kontakte vår Information Commissioner. Detaljer om hvordan du kan ta klagen videre finner du på Information Commissioner nettsiden.

For å gjøre det enklere for deg å vurdere de delene av retningslinjene for personvern som gjelder deg, har vi delt dokumentet inn i fire deler. Vennligst ta deg tid til å lese del 1 (generelt), og del 2 (handel & utdanning) hvis det er relevant. Og hvis du søker på jobb hos Gear4musc, les vennligst også del 3 (kandidater). Det er også en fjerde del hvis du har en offisielle dataforespørselen på vegne av politiet eller en offentlig myndighet. Vennligst merk at vi ikke selger produkter til barn. Vi selger barneprodukter som voksne kan kjøpe. Dersom du er under 18 år kan du kun bruke Gear4music nettsidene og dele personopplysningene dine kun ved å involvere en forelder eller verge.

I denne personvernerklæringen vil bruk av følgende ord ha følgende betydning:

“Konto” betyr en brukerkonto satt opp av en kunde eller kandidat via nettsiden.

“Kandidat” et individ som gir oss personlig informasjon for å overveie og/eller søke på jobber.

“Personopplysninger” informasjon som kan påvise identiteten til et levende individ. Eksempler på personoppklysninger inkluderer (men er ikke begrenset til) fornavn og etternavn, bostedsadresse eller andre fysiske adresser, e-postadresse, telefonnummer, arbeidshistorikk og annen kontaktinformasjon.

“Besøkende” et individ som besøker vår nettside.

“Nettsiden” betyr nettstedet Gear4music.com, inkludert https://www.gear4music.com/information/recruitment og alle internasjonale domener (.be .cz .dk .de .es .fr .ie .it .nl .no .at .pl .pt .si .ch .sk . fi .se .co.uk)

“Du”, “dine” alle som benytter nettsiden vår, inkludert kandidater, kunder og besøkende.

DEL 1: GENERELL

Gear4music er fullt forpliktet til å respektere ditt personvern og beskytte enhver informasjon du oppgir. Vi bruker informasjonen du oppgir kun til å behandle ordre du plasserer hos Gear4music nettsiden, til å varsle deg når det foretas viktige endringer i vår tjeneste, og fra tid til annen fortelle deg og om relevante produkter eller tjenester vi tilbyr i henhold til våre regler for direkte markedsføring. Vi vil ikke gi dine detaljer til tredjeparter for markedsføring eller forskningsformål. Vennligst merk at vi kan beholde opplysninger du oppgir på nettsiden, selv om du ikke fullfører registeringen ved å klikke på 'Registrer ny konto'. Slike kontaktdetaljer kan benyttes til å kontakte deg for  å undersøke hvorfor du ikke fullførte registreringen din.

Disse vilkårene kan finnes til enhver tid via denne  URL-en og en link til disse detaljene vil sendes til deg på e-post når du har plassert en ordre. For fremtidig referanse kan du lagre en kopi av disse vilkårene på din maskin, så de er tilgjengelige på et senere tidspunkt. Du har retten til å få tilgang til dine personopplysninger og du har til enhver tid retten til å korrigere, blokkere og slette.

1. Hvilken informasjon vi samler fra deg

Vårt hovedmål ved å samle inn personlig informasjon fra deg er å gi deg en jevn, effektiv og personlig opplevelse når du bruker vår nettside. Dette tillater oss å tilby tjenester og funksjoner for å møte og overgå dine behov og tilpasse vår tjeneste for å gjøre din opplevelse enklere og raskere.

For å benytte vår nettside og handle, må du registrere deg som kunde. Du vil da bli pålagt å gi oss din kontaktinformasjon og noen andre opplysninger som kreves for å behandle bestillingene du gjør hos oss. Vi sporer automatisk visse opplysninger om deg basert på din atferd på nettstedet vårt. Vi bruk denne informasjonen til intern forskning av interessene og atferden til våre brukere for å forstå og hjelpe dem på en bedre måte.

Vi bruker et webanalyseverktøy for å analysere nettstedbruk, hvordan brukerne kommer til nettstedet vårt, hva de gjør på nettstedet, hvilken nettleser de bruker og hvilket operativsystem osv. Denne analyeinformasjonen som er smalet via en JavaScript-kode på sidene av nettsiden vår vi immidlertidig ikke knyttes til identifiserbar personinformasjon.

Når du er på vår nettside, via hvilken som helst metode, eller foretar kjøp via nettsiden, kan vi samle, lagre og bruke din personlige informasjon i henhold til denne policyen. For å registere eller foreta kjøp på nettsiden, spør vi om ditt/din:
- navn
- e-postadresse
- postadresse
- kontaktdetaljer for telefon

Når du foretar et kjøp, vil våre betalingstjenester også samle og behandle ditt kredittkort eller andre betalingsdetaljer. Dersom du kontakter oss, kan vi også beholde en oversikt over den korrespondansen.

Vi kan også samle data relatert til dine besøk til nettsidene. Denne dataen kan ikke identifisere deg, men registerer din bruk av våre nettsider inkludert, for eksempel, informasjon om hvor lenge du har brukt nettsiden og innholdet.

I henhold til nåværende reguleringer for informasjonskapsler, kan vi også samle din datamaskins IP-adresse for å hjelpe oss med å skreddersy tjenesten for din lokasjon.

Sist men ikke minst så kan vi også motta informasjon om deg fra tredjeparter (slik som firmaer som foretar kredittsjekk) som er juridisk berettiget til å avsløre den informasjonen.

2. Hvor, hvordan og hvor lenge vi lagrer dine personopplysninger

Informasjonen vi samler fra deg (inkludert alle personopplysninger) kan overføres til, og lagres på, flere destinasjoner. Dette vil ikke inkludere destinasjoner utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Det kan behandles av ansatte som opererer i forskjellige lokasjoner utenfor EØS som arbeider for oss, eller for en av våre nettsideutviklere, nettside penetreringstestere (også kjent som “etisk hacking”) og tjenesteformidlere for hosting, tilkobling eller telekomunikasjon. Ved å gi oss din informasjon (inkludert personopplysninger), samtykker du til denne overføringen, lagringen og behandlingen. Vi vil ta alle rimelige steg som er nødvendig for å forsikre at dine data behandles sikkert og i henhold til denne personvernerklæringen.

Desverre er ikke overføring av informasjon via internett alltid helt sikkert. Selv om vi vil gjøre vårt beste i å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten av din informasjon før den er overført til vår nettside; all overføring skjer på din egen risko. Når vi har mottatt din informasjon, vil vi bruke strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å prøve å forhindre uautorisert tilgang.

Vi vil bare bruke din informasjon til å behandle ordrer du plasserer på Gear4musics nettside. Vi vil beholde denne informasjonen så lenge det er nødvendig under din garantiavtale, under EU og nationale rettighetsreguleringer for forbrukere, eller frem til lagringskravet fra finans- og skattemyndigheter utløper. Når vi ikke har et pågående legitimt behov for å behandle din personlige informasjon, vil vi enten slette eller anonymisere den eller, dersom det ikke er mulig (for eksempel dersom din personlige informasjon har blitt lagret i backup arkiver), vil vi med sikkerhet lagre din personlige informasjon og isolere den fra ytterligere behandling frem til sletting er mulig.

Dersom du ga oss ditt samtykke til å informere deg om våre eksklusive tilbud og rabatter, vil vi lagre dine detaljer frem til du ber oss om å avregistrere deg fra vår direkte markedsføring, eller frem til du utøver din rett til å trekke tilbake ditt samtykke for oss å behandle dine personopplysninger i noen annen form.
 

3. Hvordan vi bruker informasjonen vi samler fra deg

Vi bruker informasjonen samlet fra deg til å behandle dine ordrer. Ved å plassere en ordre vil dine personlige detaljer deles med salgs-, kundeservice- og varehusteamene hos Gear4music. Vi må også dele dine opplysninger med relevante tredjeparts budfirmaer for å levere din ordre på din valgte leveringsadresse.

Vår juridiske basis for å samle og bruke den personlige informasjonen beskrevet over vil avhenge av den personlige informasjonen det gjelder og for den spesifikke konteksten vi samlet det. Vi vil normalt sett samle personlig informasjon fra deg kun
- når vi har ditt samtykke til å gjøre det,
- når vi trenger den personlige informasjonen for å gjennomføre en kontrakt med deg, eller
- når behandlingen er av våre legitime interreser ikke overskrides av dine rettigheter.

I noen tilfeller kan vi også ha en juridisk forpliktelse til å samle personlig informasjon fra deg. Dersom vi ber deg om å oppgi personlig informasjon for å etterleve juridiske krav eller for å gjennomføre en kontrakt med deg, vil vi gjøre dette klart ved det relevante tidspunktet og gi deg råd om hvorvidt det er obligatorisk eller ikke å oppgi din personlige informasjon (så vel som de mulige konsekvensene ved å ikke oppgi din informasjon). I likhet med dette, dersom vi samler og bruker dine personopplysninger i henhold til våre legitime interesser (eller interessen til en tredjepart), vil vi gjøre det klart for deg ved det tidspunktet hva de legitime interessene er.

Vi kan også bruke dine anonymiserte data til å analysere kundeaktivitet, trender og se på måter å forbedre kundeopplevelsen og prosessen for fremtiden.

Våre eksklusive tilbud og rabatter via e-post (direkte markedsføring)
Når du registrerer deg som en ny kunde på Gear4musics nettside har du muligheten til å registrere deg for eksklusive tilbud og rabatter via e-post. Ved å huke av ‘aksepter’ boksen, gir du oss tillatelse til å sende våre regelmessige nyhetsbrev om salg og spesialtilbud, rabatter og konkurranser til din registrerte e-postadresse. Du kan alltid avregistrere deg senere ved å enten: logge inn på kontoen din og endre dine kommunikasjonspreferanser, klikke på “avregistrer” linken på bunnen av våre e-poster, eller ved å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vennligst merk, avregistrering ekskluderer viktige tjenestemeldinger slik som orderebekreftelse og e-poster om forsendelse.

Dersom du registrerte en konto før vi hadde registeringsboksen ved registreringen, hadde du isteden sjansen til å endre til avregistrering fra våre markedsførings-eposter i henhold til UK Data Protection Act 1998 og Privacy and Electronic Communications Regulations 2003. Siden du kjøpte noe fra oss, ga du oss dine kontaktdetaljer, og ikke avregistrerte deg fra markedsføringsmeldinger, tror vi at du har en legitim interesse i våre produkter og tjenester og er glad for å motta markedsføring fra oss om lignende produkter eller tjenester selv om du ikke spesifikt har gitt samtykke. Som en konsekvens av dette vil vi fortsette å sende deg e-poster etter de nye personvern og databeskyttelseslovene trer i kraft 25. mai 2018. Vi vil så klart behandle dine data i tråd med behandlingsprinsippene under den nye General Data Protection Regulation (GDPR) og du kan så klart avregistrere deg når som helst.

Vår påminnelsestjeneste via e-post for forlatte handlekurver
Dersom du oppretter en konto og forlater Gear4music nettsiden med en vare i checkout handlekurven før du fullfører alle stegene, vil Gear4music sende deg en e-post med en påminnelse. For denne tjenesten sammarbeider vi med Ve Global UK Limited (firmanummer 10706696) hvis registrerte kontor er White Collar Factory, Old Street Yard, London, EC1Y 8AF. Gear4music vil dele følgende med Ve Global: din e-postadresse, transaksjons dato, transaksjons ID og verdi. Gear4music og Ve Global er sammen, delte kontrollere med deg i henhold til denne tjenesten. Ve Globals respektive ansvar i henhold til dette legges frem i deres personvernerklæring på: https://www.ve.com/privacy-policy

Til hvem og hvorfor vi kan gi din informasjon
Gear4music vil aldri selge dine data til en tredjepart. Men, vi kan gi din personlige informasjon til tredjeparter når dette er tillat i loven, inkludert:
(a) med ditt samtykke;

(b) til våre leverandører for at de skal kunne hjelpe oss å gi våre tjenester til deg. Dette inkluderer:
- budtjenester og andre logistikkpartnere som leverer varer til deg;
- vår leverandør av kunderelasjonstjenester (som, for eksempel, lar oss sende personalisert e-post kommunikasjon til deg);
- vår leverandør av fillagring og managementtjenester dersom du sender e-post direkte til oss;
- våre leverandører av betalingstjenester når du foretar et kjøp for å behandle din betaling; og
- vår kundeservice programvare dersom du kontakter vår kundeserviceteam;

Disse leverandørenes bruk av dine personlige data kan kan avhenge av deres egne personvernerklæringer, som er tilgjengelig på deres nettsider, og som vi foreslår at du gjør deg kjent med i de relevante situasjonene lagt frem over.

(c) dersom det er vår plikt å gi eller dele din infomasjon for å etterleve juridiske forpliktelser, eller for å håndheve våre vilkår og andre avtaler; eller for å beskytte våre rettigheter, eiendom, eller sikkerhet, våre brukere eller andre. Dette inkluderer bytte av informasjon med andre firmaer og organisasjoner for å beskytte mot svindel eller redusere kredittrisiko.

4. Oppdatering av din informasjon

Du kan oppdatere all informasjon på din konto. Dette er ditt ansvar:
- Å beskytte kontoen fra uatorisert tilgang.
- Å logge ut av kontoen din når den ikke er i bruk.
- Å holde dine innloggingsdetajer hemmelig.

5. Dine rettigheter under databebyttelseslovene

Du har visse rettigheter i henhold til lovene om databeskyttelse (Data Protection Laws), inkludert:
1. Retten til å når som helst trekke tilbake samtykket til vår behandling av dine personopplysninger.
2. Retten til å bli informert om hvilke personopplysninger vi har om deg i vår database og hvordan vi behandler disse opplysningene.
3. Retten til å be oss om å gi deg en kopi (i et vanlig elektronisk format) av alle personopplysninger vi har om deg. Vi vil ikke belaste deg med et gebyr for en kopi av opplysningene med mindre du sender in gjentatte forespørsler.
4. Retten til å be oss om å korrigere alle feil eller ufullstendige personopplysninger vi har om deg.
5. Retten til å be om at vi sletter permanent alle personopplysninger vi har lagret om deg (såkalt "right to be forgotten"). Vær oppmerksom på at det finnes et begrenset antall omstendigheter der vi juridisk sett har rett til å nekte å overholde denne forespørselen.
6. Retten til å be om at vi overfører alle personopplysningene vi har om deg (i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format) til en annen organisasjons IT-miljø. Vær oppmerksom på at vi kun er juridisk forpliktet til å overholde denne forespørselen hvis det er teknisk mulig for oss å gjøre dette.

Vennligst kontakt vår Data Protection Officer hvis du ønsker å utøve noen av de ovennevnte rettighetene.

Dersom du utøver hvilken som helst av rettighetene over, vil vi håndtere din forespørsel så fort det er praktisk innenfor rimelighetens grenser,  og alle tilfeller innen én måned.

6. Linker til andre nettsider

Nettsiden vår kan inneholde linker som lar deg besøke andre nettsider som kan være av interesse. Når du har benyttet en av disse linkene til å forlate nettsiden vår, har vi ingen kontroll over den andre nettsiden. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelse og personvern av noen informasjon du oppgir når du besøker slike sider. Du bør utøve forsiktigehet og se på personvernerklæringen til det gjeldende nettstedet.

7. Ditt samtykke

Ved å samtykke til vilkårene i vår personvernerklæring, godkjenner du innsamling, lagring, behandling og deling av dine personopplysninger og annen informasjon på grunnlag av det overnevnte.

Cookies

Vi bruker en rekke forskjellige cookies på nettstedet vårt. Hvis du ikke vet hvilke cookies som er brukt, eller hvordan du kan kontrollere eller slette dem, så anbefaler vi at du besøker http://www.aboutcookies.org for detaljert veiledning. Følgende beskriver cookies vi bruker på nettstedet og hva vi bruker dem for. For tiden opererer vi en "underforstått tillatelse" policy som betyr at vi antar du er fornøyd med denne bruken. Hvis du er ikke fornøyd, så bør du heller ikke bruke dette nettstedet eller så kan du slette Gear4music.com cookies som har besøkt nettstedet, eller så kan du bla gjennom nettstedet mend du bruker nettleserens anonyme bruker innstilling (kalt "Incognito" i Chrome, "InPrivate" for Internett Explorer, "Privat nettlesing" i Firefox og Safari etc...).

Vi bruker mange cookies til forbedre shopping opplevelsen for brukeren, disse inkluderer:

Informasjonskapsler for annonsering
Vi annonsere Gear4music på flere tredjeparts nettsteder og ad nettverk, og bruker cookies til å spore hvilke nettsteder du klikket på. Disse inkluderer AdNxs, klikk sikring, Five.tv, Google Dobbeltklikk, Guardian.co.uk og Rubicon prosjektet.

AdWords gjensalg
Vi bruker en gjensalg Cookie for å vise mer relevante annonser til brukere basert på deres oppførsel under siste besøk til nettstedet vårt. Googles AdWords gjensalg kobler aktiviteten til www.gear4music.com med Adwords reklamen nettverk og Doubleclick-informasjonskapselen. Bort informasjonskapselen Klikk her

Affiliate informasjonskapsler
Kan vi spore hvor du grunnlegge Gear4music gjennom eksterne nettsteder, og i noen kasser belønning disse nettstedene.

Criteo
Gir brukere med personlig reklame når besøk valgt andre nettsteder. Disse reklame er basert på produktene du har vært på på Gear4music nettstedet, og kan også vise produkter ligner på de du opprinnelig sett på. Finner instruksjoner om hvordan du forhindrer denne typen annonsering her.

Google Analytics
Gir oss informasjon om hvordan brukerne bruker området slik at vi kan forbedre og finpusse kundenes opplevelse fra Gear4music. Brukerdata er alle anonym. Du kan finne ut mer om Googles posisjon på personvern med hensyn til dens webanalysetjeneste på http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

QuBit
For å sikre effektiv levering av våre informasjonskapsler og for å tilby en optimal brukeropplevelse, bruker vi QuBit for å behandle våre informasjonskapsler. Den sporer ikke selve informasjonen, men husker bestemte oppgaver som vi fortelle den at den skal gjennomføre.

Øktsinformasjonskapsler
Vi bruker en øktsinformasjonskapsel for å huske innlogging for deg og hva du har lagt i handlekurven. Disse vi anser strengt nødvendig arbeide av nettstedet. Hvis dette er deaktivert vil da ulike funksjoner på området bli brutt - inkludert muligheten til å plassere ordrer.

Tredjeparts informasjonskapsler
Noen cookies på vår side er gitt av tredjeparter, for eksempel sider som inneholder innebygd innhold, for eksempel YouTube-videoer, kan sende deg informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er utenfor vår kontroll, og du bør sjekke disse tredjeparts nettsteder for mer informasjon.

Deleverktøy
Hvis du bruker sosiale nettverk, som Facebook og Twitter, for å dele informasjon fra Gear4music nettsiden, kan du sendes informasjonskapsler fra disse nettstedene. Disse informasjonskapslene er utenfor vår kontroll, og du bør sjekke disse tredjeparts nettsteder for mer informasjon.

Ditt samtykke

Ved å samtykke til denne personvernerklæringen, gjodkjenner du at cookies som er referert ovenfor blir satt på din enhet.

Endringer i denne personvernserklæringen

Vi forbeholder retten til å endre denne personvernerklæringen til enhver tid, så vennligst se over den ofte.

Databeskyttelsestjeneste

Du kan finne ytterligere informasjon om databeskyttelse og personvernlovgivning ved på besøke nettsiden til Information Commissioner på: https://ico.org.uk/for-the-public/.

Integrering av Trusted Shops Trustbadge

Etter at kunden har fullført en bestilling, legges en Trusted Shops trustbadge på Gear4music nettsiden for å vise vår Trusted Shops trustbadge for kunder og innsamlede anmeldelser, så vel som Trusted Shops produkttilbudet. Ved å balansere de ulike interessene, tjener dette til å ivareta vår legitime rådende interesse i en optimalisert markedsføring av tilbudet vårt. Trustbadge og de annonserte tjenestene er et tilbud fra Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln, Tyskland.

Når en trustbadge vises, lagrer webserveren automatisk en såkalt serverloggfil som inneholder for eksempel IP-adressen din, dato og tid for henting, overført informasjonsvolum og den forespørrende leverandøren (tilgangsinformasjon) for å dokumentere hentingen. Denne tilgangsinformasjonen blir ikke evaluert og blir automatisk overskrevet sju dager etter besøket på siden. Øvrige personopplysninger overføres kun til Trusted Shops hvis du bestemmer deg for å bruke Trusted Shops produkter etter du hart fullført en bestilling, eller hvis du allerede har registrert dem for bruk. I dette tilfellet gjelder kontraktavtalen mellom deg og Trusted Shops.
 

DEL 2: Personvern for handelskonto og utdanningskonto

Gear4music gir bedrifter, institusjoner og utdanningsinstitusjoner (skoler, høyskoler og universiteter) muligheten til å åpne en handelskonto eller en utdanningskonto. Disse institusjonelle kontoene er ikke personlige kontoer, men er knyttet til de relevante juridiske organene de tilhører. Vi oppmuntrer individuelle ansatte i disse institusjonene til å oppgi så lite personlig informasjon som mulig, men alle tilfeller der informasjonen til et navngitt individ bruke vil informasjonen våre personlig, og dermed underholdt de generelle reglene i Del 1 av denne personvernerklæringen.

For å oppfylle kontrakten vår med den aktuelle institusjonen, og med legitim interesse om å sikre datakontroll og et effektivt forretningssamarbeid med kontoinnehaveren, kan det være nødvendig å dele personopplysninger fra den institusjonelle kontoen med andre personer og avdelinger i samme institusjon. Selv om Gear4music har som formål å kommunisere kun med en registrert hovedkontaktperson, så kan de etter eget skjønn, og etter passende ID-sjekk, også kommunisere med andre medlemmer hos kontoinnehaveren. Hvis en person ønsker å motsette seg denne datadelingen, bør de gjøre det umiddelbart ved å kontakte Gear4music etter at den institusjonelle kontoen er åpnet. Gear4music kan endre den institusjonelle kontoen til en personlig konto for å beskytte enkeltindividers personvern.

Institusjonelle kontoinnehavere må sørge for at kontaktinformasjonen alltid er oppdatert og må informere Gear4music umiddelbart hvis ansatte som er registrert endrer eller avslutter ansettelsen.

DEL 3: KANDIDATER

Denne delen beskriver hvilken informasjon Gear4music samler inn fra kandidater, og hvordan denne informasjonen brukes av Gear4music. Denne delen gjelder utelukkende for jobbsøknader og annen rekruttering, og er ikke relevant verken for andre som benytter nettsiden eller Gear4musics kunder.

1. Hvilke opplysninger vi ber deg om

Når du søker på jobb hos oss (via nettsiden eller på en annen måte), samler vi inn og lagrer visse personlige opplysninger og annen informasjon om deg, inkludert:

• Fullt navn
• Kontaktinformasjon, inkludert telefonnummer og e-postadresse
• Arbeidshistorikk, utdanning, ferdigheter, erfaring og annen informasjon i CV-en din
• Detaljer om jobbpreferanser
• Svar på spørsmål som vi stiller for å fastslå hvorvidt du er egnet for jobben som du søker på

Vi samler inn og lagrer også informasjon om når og hvordan du bruker nettsiden, inkludert (men ikke begrenset til) aktivitetsopplysninger, stedsopplysninger, nettlogger og andre kommunikasjonsopplysninger, men vi samler ikke bevisst inn personlige opplysninger som en del av disse aktivitetene.

Avhengig av rollen, vil kandidater bli bedt om å samtykke til at deres personlige informasjon vil brukes til bakgrunnsskjekk. Ytterligere detaljer vil gis i samtykke deklarasjonen og dets dokumenter. Gear4music samarbeider med Know Your Candidate Ltd (registrert i England: 6872627, ICO registrering: Z1860832, 1 City Approach, Albert Street, Eccles, M30 0BG), som vil behandle informasjonen i henhold til sin personvernerklæring som kan sees på www.knowyourcandidate.co.uk/privacy-policy. 

2. Hvor, hvordan og hvor lenge vi lagrer personlige opplysninger

Informasjonen vi samler inn fra deg (inkludert personlige opplysninger) vil muligens bli overført til, og lagret på, ulike steder. Dette vil som oftest ikke inkludere steder utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Informasjonen vil muligens bli behandlet av personaler som arbeider på forskjellige steder utenfor EØS, enten for oss eller for en av våre tjenesteleverandører for nettsideutvikling, testing av nettsideinnbrudd (også kjent som "etisk hacking"), hosting, tilkobling eller telekommunikasjon. Ved å gi oss informasjonen din (inkludert personopplysninger), godkjenner du slik overføring, behandling og lagring. Vi vil gjøre alt som fornuftig sett er nødvendig for å sikre at informasjonen behandles trygt og i samsvar med personvernerklæringen.

Vår rekrutteringsprotal drives av EasyWeb Group (Verticality Ltd,) med registrert adresse på 15-17 Strixton Manor Business Centre, Strixton, Northamptonshire, NN29 7PA, United Kingdom. Dette firmaet er ISO 27001 sertifisert, og alle søknader og informasjon hostes på en server i Storbritannia med dokumenter også lagret hos Amazon Web Services i Irland.

Personopplysninger vil lagres på våre egne servere i Storbritannia. Vi bruker også datalagringstjenester fra Livedrive Internet Ltd., med registret kontor på The Battleship Building, 179 Harrow Road, United Kingdom, Livedrive, vil ikke overføre filer med dine personopplysninger ut av EØS, og har implementert tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak, designet for å beskytte våre filer fra ulovlig eller ødeleggelse ved uhell, tap, endring, uautorisert innsyn, uautorisert tilgang, eller annen uautorisert eller ulovlig behandling, i henhold til gjeldene Britisk og Europeisk lovgivning.

Overføring av informasjon via Internett er dessverre ikke alltid helt sikkert. Selv om vi gjør vårt beste for å beskytte dine personlige opplysninger, så kan vi ikke garantere sikkerheten til informasjonen din før den er overført til vår nettside: all overføring foregår på egen risiko. Når vi har mottatt informasjon din vil vi ta i bruk strenge prosedyrer og sikkerhetstiltak for å forsøke å forhindre uautorisert tilgang.

Dersom du søker på en stilling ved vårt kontor i Manchester, vil rekrutterings teamet bruke tjenestene til Trello, Inc., med kontor på 55 Broadway, 25th Floor, New York NY 10006. All data er kryptert både under overføring og når lagret. Trellos tjenester hostes fra Amazon Web Services’ (“AWS”) EC2 plattform. De fysiske serverne er i AWS sine sikre datasentere. Datainnhold kan også finnes i Trello sikkerhetskopier, lagret i AWS EC2, S3, Glacier, og GCS. Trello er PCI-DSS sertifisert og er med i det amerikanske Handelsdepartementets EU-U.S. Privacy Shield program og har sertifisert at de etterlever prinsippene i EU-U.S. Privacy Shield.Trello, Inc. er underlagt etterforsknings- og håndhevlesesmyndigheten til Federal Trade Commission.

Vi lagrer ikke dine personlige opplysninger i mer enn ett år etter at du slutter å bruke kontoen din aktivt, og dine personopplysninger vil da slettes permanent.

3. Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn fra deg

Vi bruker informasjonen som samles inn fra deg for å behandle jobbsøknaden din. Når du sender inn en jobbsøknad vil dine personlige opplysninger bli delt med rekrutteringsteamet hos Gear4music, inkludert alle ansettelsesledere som tar del i beslutningsprosessen. Vi lover å behandle den personlige informasjonen din med konfidensialitet, og å kun dele den med autorisert personale som er involvert i rekrutteringsprosessen.

Det lovmessige grunnlaget for å behandle de personlige opplysningene dine er basert på en legitim interesse - vi trenger denne informasjonen for å vurdere og behandle jobbsøknaden din.

Vi vil også muligens bruke opplysningene dine anonymt for å analysere rekrutteringaktiviter og trender for å forbedre rekrutteringsaktiviter og prosesser i fremtiden.

4. Oppdatering av informasjonen din

Du kan redigere all informasjonen på kontoen din. Du er ansvarlig for:

• A beskytte mot uautorisert tilgang til kontoen din.
• A logge av fra kontoen når du ikke bruker den.
• Å holde innloggingsinformasjonen din hemmelig.

5. Dine rettigheter i henhold til lover om databeskyttelse

Du har visse rettigheter i henhold til lovene om databeskyttelse (Data Protection Laws), inkludert:

1. Retten til å når som helst trekke tilbake samtykket til vår behandling av dine personopplysninger.
2. Retten til å bli informert om hvilke personopplysninger vi har om deg i vår database og hvordan vi behandler disse opplysningene.
3. Retten til å be oss om å gi deg en kopi (i et vanlig elektronisk format) av alle personopplysninger vi har om deg. Vi vil ikke belaste deg med et gebyr for en kopi av opplysningene med mindre du sender in gjentatte forespørsler.
4. Retten til å be oss om å korrigere alle feil eller ufullstendige personopplysninger vi har om deg.
5. Retten til å be om at vi sletter permanent alle personopplysninger vi har lagret om deg (såkalt "right to be forgotten"). Vær oppmerksom på at det finnes et begrenset antall omstendigheter der vi juridisk sett har rett til å nekte å overholde denne forespørselen.
6. Retten til å be om at vi overfører alle personopplysningene vi har om deg (i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format) til en annen organisasjons IT-miljø. Vær oppmerksom på at vi kun er juridisk forpliktet til å overholde denne forespørselen hvis det er teknisk mulig for oss å gjøre dette.

Vennligst kontakt vår Data Protection Officer hvis du ønsker å utøve noen av de ovennevnte rettighetene.

Hvis du utøver noen av de ovennevnte rettighetene, vil vi håndtere forespørselen din så snart det er mulig, og senest innen en måned. Du er underforstått at utøvelse av rettighetene som er oppført her kan føre til at vi ikke kan behandle jobbsøknaden din.

6. Lenker til andre nettsider

Våre nettsider inneholder til tider lenker slik at du kan besøke andre nettsider som kan være av interesse. Når du bruker disse lenkene for å forlate vår nettside har vi ingen kontroll over den andre nettsiden. Vi kan derfor ikke være ansvarlige for beskyttelse og personvern av informasjonen som du oppgir mens du besøker slike nettsider. Du bør være forsiktig og se på personvernerklæringen til nettsiden det gjelder.

7. Ditt samtykke

Ved å godta vilkårene i personvernerklæringen vår samtykker du til innsamling, lagring, behandling og deling av dine personopplysninger og annen informasjon på grunnlag av informasjonen som er nevnt ovenfor.

DEL 4: DATAFORESPØRSLER FRA POLITIET ELLER SKATTEMYNDIGHETER

Hvis du jobber for politiet eller andre offentlige myndigheter og behøver informasjon fra oss til forebygging eller påvisning av kriminalitet, pågripelse eller rettsforfølgelse av lovbrytere, eller vurdering eller innkreving av skatt eller avgifter; kontakt vår datavern-medarbeider direkte på dpo@gear4music.com

Vennligst oppgi navn, offentlig myndighet og kontaktinformasjon til den relevante personen som foretar forespørselen. For en raskere identitetskontroll, kan også vedkommendes tjenestenummer være nyttig. Vennligst forklar informasjonen som søkes og hvorfor, med så mange detaljer som mulig. Dersom vi ikke informerer om det relevante dataemnet i din forespørsel, vennligst gi oss råd i henhold til dette og oppgi begrunnelsen. Vi vil håndtere henvendelsen din så raskt som mulig. Vær oppmerksom på at forespørsler på andre språk enn engelsk, tysk, svensk eller fransk vil ta lengre tid å behandle. Forespørsler fra lovmyndigheter utenfor EU og EØS kan ta lengre tid på grunn av ytterligere konsultasjoner med britiske myndigheter.