Gear4music gitarforsterkere

De elektriske gitarforsterkerne til Gear4music tilbyr rimelig kvalitet. Vi tilbyr en rekke gitarforsterkere som passer til ditt spillenivå, uansett hvor mye erfaring du har.

Vis all informasjon

Gear4music elektriske gitarforsterkere og pakker

Første 12 produktvisninger

Gear4music elektriske gitarforsterkere

Første 7 produktvisninger

Hva er gitarforsterkere?

Gitarforsterkere er enheter gitarister kan koble til elektriske gitarer, elektroakustiske gitarer eller bassgitarer, som konverterer signalene til lyd som deretter produseres gjennom en høyttaler. De er vesentlige for alle som spiller elektrisk gitar og bassgitar, og er tilgjengelige i en rekke ulike modeller for å imøtekomme musikernes behov.

Det finnes to hovedtyper av gitarforsterkere: comboforsterkere - som inneholder forsterker og høyttalere i én innfatning - og frittstående forsterkertopper som krever at separate høyttalere kobles til. Forsterkerens formål avgjør hvilken type, størrelse og utgangseffekt gitaristen bør velge. Elever som ønsker en forsterker som kan hjelpe dem med å lære å spille gitar velger vanligvis øvelsesforsterkere. Disse pleier å være comboforsterkere i relativt små i størrelser, og har ofte lav utgangseffekt. De som spiller konserter, eller som ønsker å skape en spesiell type lyd, føler kanskje at en kombinasjon av forsterkertopper og separate høyttalerkabinetter passer bedre for behovene deres.