Sekkepiper

Gear4music.com

Sekkepiper er synonymt med folkemusikk fra Skottland og Irland, og brukes i militære band eller som et soloinstrument, ofte på formelle anledninger som bryllup, eller på festivaler og feiringer som Edinburgh Tattoo. De produserer en full lyd, som består av en vedvarende droning og melodiske linjer. Lyden av sekkepipe er helt unik - ingenting annet lyder helt som dem, men et grovt anslag kan nås et sted mellom en reedy obo-tone og dynamisk fanfare av en trompet. Vis all informasjon

Sekkepiper

Første 8 produktvisninger

Om sekkepiper

Bagpipes kunne ha datert tilbake til romerske eller pre-romerske epoker som Oxfords historie for musikk antyder at en skulptur av sekker ble funnet på en Midtøsten skulptur fra 1000 f.Kr.

Deler av en ryggsekk

Posen er et lufttett reservoar som holder luft og regulerer strømmen slik at spilleren kan Sustain kontinuerlig lyd. Spilleren blåser luft inn i den gjennom en luftrør eller pumper luft inn i den med bælge. Materialer som brukes til bagger varierer fra dyrehud og syntetiske materialer.

Chanteren er melodipipen og spilles med to hender. Den åpne naturen på røret betyr at det er vanskelig for en spiller å stoppe instrumentet fra å høres slik at de fleste ryggmusikmusikk følger en konstant, legato lyd som resulterer i lilting nesten haunting lyd forbundet med disse instrumentene.

Chanter Reed er installert øverst på chanter og er hva spilleren bruker til å produsere lyden.

Bagpipe Drones er rørene som produserer et konstant harmoniserende notat gjennom hele spillet. Dronen er generelt utformet i to eller flere deler med en glidende skjøt, slik at banen kan justeres.

Bagpipe Practice Chanters brukes til nybegynnere å lære å leke og brukes også av flere erfarings spillere til å øve og perfeksjonere sine ferdigheter.