DJ-dekk og -spillere

DJ-dekk har ofte sterke dreiemotorer og tonefadere som gjør det problemfritt å mikse i konsertomgivelser. Når det er sagt så må det også nevnes at du kan rocke festen med en Numark PT01 bærbar scratch-platespiller og et par Sennheiser HD 25 hodetelefoner også! Alle dekk inkluderer vår 2-års garanti og 30-dagers tilbakebetalingsgaranti.

Vis all informasjon

Våre mest populære DJ-dekk og -spillere

Om DJ-dekk & -spillere

DJ-dekk inkluderer alt fra gammeldagse platespillere til avanserte kontrollere. Uansett hva du foretrekker så har vi et uslåelig utvalg DJ-utstyr fra produsenter som blant andre Pioneer, Native Instruments, Numark og Novation.

Mange av dagens DJ-dekk er hybrider som fungerer som Audio Interface for integrering i et PC-basert oppsett - Numark NDX800 består av alle tre mediene.

USB/MIDI-kontrollere, som for eksempel Numarks NS7, kan også brukes i kombinasjon med virtuelle DJ-progrmavarer som blant andre NIs Traktor-for å gi brukere kraftig programvare og samtidig beholde de taktile egenskapene til en platespiller.

Det omfattende utvalget av DJ-sett hos Gear4music inkluderer helt nye DJ CD-spillere, digital DJ, DJ hodetelefoner, DJ-miksere, DJ MP3-spillere, DJ-programvarer, DJ platespillere, DJ-høyttalere og DJ-lys.