Digitale pianoer

Digitale pianoer, også kjent som elektriske pianoer, utvikles raskere enn noensinne. Med varemerker som for eksempel Roland og Yamaha som produserer nye modeller hele tiden, er digitale pianoer et av de mest allsidige, geniale og spennende musikalske instrumentene tilgjengelig i dag, og har blitt et populært alternativ til tradisjonelle akustiske pianoer.

Vis all informasjon

Våre mest populære digitale pianoer

Om digitale pianoer

Et digitalt piano er et elektrisk musikkinstrument som er utformet for å tjene som et alternative til tradisjonelle, akustiske pianoer. I motsetning til et akustisk piano har et elektrisk piano ingen strenger eller hammere, og ingen klangbunn. I stedet har et digitalt piano en elektronisk lydbrikke og høyttaler, som kopiere lyden og følelsen av å spille et tradisjonelt piano.

Ting du bør vurdere når du kjøper et digitalt piano

Det er en rekke ting du burde vurdere når du ser etter et digitalt piano. For eksempel hvor mange tangenter det elektriske pianoet har. Et godt digitalt piano burde ha 88 veide tangenter, som på 8865 Digital Piano ved Gear4music og Korg LP-350 Digital Piano.

Polyfoni nivå bør også tas i betraktning. Casio Privia PX-720 Digital Piano tilbyr for eksempel en 128-stemmers polyfoni.

Andre faktorer som bør tas i betraktning, er om det elektriske pianoet kommer med høyttalere, og hva dets minnekapasitet er, hvilke pedal alternativer du får, om et stativ er inkludert og hvor mange sanger og digitale effekter det kommer med.