Peavey Forsterkere

Gear4music.com

Peavey forsterkere tilbyr utrolige gain-lyder. Disse forsterkerne er synonyme med heavy rock og metal, og produserer toner med ekstrem rytme og mye kraft. Sololyden de produserer vil skjære gjennom bandmiksen uten problem. Vis all informasjon

Peavey gitar Amps

Første 29 produktvisninger

Peavey Gitarforsterkere

Peaveys VYPYR-serie består av en rekke solid-state modelleringsforsterkere som er basert på Peaveyss VYPYR forsterkermodelleringsteknologi. VYPYR-forsterkerne har opptil 24 ulike kanalmodeller og 22 effekter som kan redigeres, hvilket gjør at de kan tilby en enorm rekke lyder som imøtekommer alle spillerbehov.

Peaveys ValveKing-serie er et helt nytt utvalg rørforsterkere som tar i bruk en rekke forbedringer. For det første så er det mulig å stille om forsterkeren fra en Class A til en Class B kraftstruktur ved hjelp av en skruknapp. To ekstra kanaler som kan velges med en fotbryter, uavhengig 3-bånds EQ og en lead boost sikrer at ValveKing-forsterkerne kombinerer en flott rørtone med innovative ideer.

Valve King 112 Combo har en 1x12" høyttaler og utgangseffekt på 50 watt. ValveKing forsterkere er også tilgjengelige som forsterkertopper & høyttalerkabinetter.