Fender gitarer

Gear4music.com

Fender brukes på scener verden rundt, og er kjent for både byggekvalitet og nyskapende tenking. Det er derfor du ofte ser Fender-gitarer i hendene på legender. Vår rolle som en premium Fender-forhandler sørger for at du kan finne et enormt utvalg Fender-utstyr hos oss. For å gjøre ting enda bedre så inkluderer alt du kjøper også en 2-års Gear4music garanti. Vis all informasjon

Fender Bestsellers

Første 20 produktvisninger

Informasjon om Fender

Fender ble grunnlagt i California i 1946 av Leo Fender, og har siden den gang påvirket og forvandlet nesten alle musikksjangere, fra rock'n'roll, country og western til jazz, blues og mange flere.

Alle fra nybegynnere til verdens mest populære og anerkjente artister og utøvere har brukt og fortsetter å bruke Fender gitarer og forsterkere, hvilket gjør Fender til et anerkjent navn i bransjen, så vel som et kulturelt ikon.

Fender har opp gjennom årene vært favorittinstrumentet til noen av tidenes mest begavede og innflytelsesrike gitarister, inkludert Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton og mange, mange flere. På Gear4music.no har vi et stort utvalg elektriske gitarer, bassgitarer, akustiske gitarer, forsterkere og tilbehør fra Fender, til noen av de laveste prisene i Storbritannia.