Fender Gitarer

Gear4music.com

Fender har blitt synonymt med ordet gitar. I over et halvt tiår har deres gitarer og bassgitarer blitt brukt av noen av de mest kjente musikerne i verden. Gitarister som Jimi Hendrix, David Gilmour og Eric Clapton er bare noen av hundrevis av gitarister som bruker en Fender gitar på rockescener rundt hele verden med gitarer som Telecaster og Stratocaster. Vis all informasjon

Fender bestselgere

Første 19 produktvisninger

Fender informasjon

Fender ble grunnlagt i California, 1946 av Leo Fender, og har siden berørt og transformert nesten alle musikksjangere, fra rock'n'roll til country og western, jazz til blues og mange fler.

Fra nybegynnere til verdens mest populære og anerkjente artister og utøvere har brukt og fortsette å bruke fender gitar og forsterkere, som gjør at Fender er et beæret navn i industrien, men også et kulturelt ikon.

Gjennom årene har Fender vært favorittinstrumentet for noen av de mest talentfulle og innflytelsesrike gitaristene gjennom tidene inkludert Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton og mange, mange flere. Hos Gear4music.com har vi et stort utvalg av Fender elektriske gitarer, bassgitarer, akustiske gitarer, forsterkere og tilbehør til noen av de laveste prisene i Europa.