Fender Gitarer

Gear4music.com

Fender har blitt synonymt med ordet gitar. I over et halvt tiår har deres gitarer og bassgitarer blitt brukt av noen av de mest kjente musikerne i verden. Gitarister som blant andre Jimi Hendrix, David Gilmour og Eric Clapton er bare noen av hundrevis av gitarister som bruker Fender-gitarer på rockescener rundt omkring i hele verden, inkludert gitarer som Telecaster og Stratocaster. Vis all informasjon

Fender bestselgere

Første 21 produktvisninger

Informasjon om Fender

Fender ble grunnlagt i California i 1946 av Leo Fender, og har siden den gang påvirket og forvandlet nesten alle musikksjangere, fra rock'n'roll, country og western til jazz, blues og mange flere.

Alle fra nybegynnere til verdens mest populære og anerkjente artister og utøvere har brukt og fortsetter å bruke Fender gitarer og forsterkere, hvilket gjør Fender til et anerkjent navn i bransjen, så vel som et kulturelt ikon.

Fender har opp gjennom årene vært favorittinstrumentet til noen av tidenes mest begavede og innflytelsesrike gitarister, inkludert Jimi Hendrix, Bruce Springsteen, Kurt Cobain, David Gilmour, Mark Knopfler, Eric Clapton og mange, mange flere. På Gear4music.no har vi et stort utvalg elektriske gitarer, bassgitarer, akustiske gitarer, forsterkere og tilbehør fra Fender, til noen av de laveste prisene i Storbritannia.