Yamaha Musikkinstrumenter

Gear4music.com

Yamaha ble etablert på slutten av 1800-tallet, og er i dag en av de største navnene i den musikalske verden. Selv om de begynte med klassiske og akustiske instrumenter, har Yamaha også opparbeidet seg stor respekt i gitar, bass og synth-verdenen, samt innen andre musikkinstrumentutvalg. Vis all informasjon

Yamaha bestselgere

Første 26 produktvisninger

Om Yamaha musikkinstrumenter

Yamaha's røtter kan spores tilbake til 1887 da Torakusu Yamaha ble bedt om å reparere en lokal skole reed orgel. Bestemme å bygge en selv, den Yamaha legende var født. I dag gjennom stadig nyskaping og teknologiske lederskap, Yamaha har vokst til å bli verdens største og mest vellykkede skaperne av kvalitet.

Yamaha pianoer, messing- og treblåseinstrumenter instrumenter spilles av mange av verdens beste konsert kunstnere og Yamaha Pro Audio utstyr kan finnes i mange av verdens topp studioer. Siden deres keyboard utvalg i 1980, keyboardet har blitt en av de beste selger musikkinstrumenter i historie og keyboard i dag som PSR serien fortsatt at trenden.

Innflytting til elektronisk perkusjon markedet, Yamaha's DTXplorer kit har blitt svært populært med våre kunder tilbyr høykvalitets lyder i en enkel, kompakt design. Med et stort utvalg av Yamaha musikkinstrumenter på lager vi er sikker på du finner produktet for deg.