Yamaha musikkinstrumenter

Gear4music.com

Yamaha er kjent for pålitelighet, og tilbyr musikkinstrumenter du kan stole på når du spiller hver dag. Kjerneutvalget deres består hovedsakelig av keyboard, elektroniske trommesett og akustiske gitarer, og når du kjøper fra Gear4music får du også vår 2-års garanti som standard. Vis all informasjon

Bestselgere fra Yamaha

Første 26 produktvisninger

Om Yamaha musikkinstrumenter

Yamahas røtter kan spores tilbake til 1887, da Torakusu Yamaha ble bedt om å reparere et rørbladorgel for en lokalskole. Han bestemte seg for å bygge et selv, og slik ble Yamaha-legenden til. Yamaha har i dag ved hjelp av konstant innovasjon og teknologisk ledelse etablert seg som verdens største og mest vellykkede produsent av musikkinstrumenter.

Yamahas pianoer, messinginstrumenter og treblåseinstrumenter spilles av mange av verdens beste konsertartister, og Yamahas profesjonelle lydutstyr brukes i mange av verdens toppstudioer. Yamaha introduserte keyboardutvalget sitt i 1980, og har siden den gang blitt en av de bestselgende instrumentene i historien. Dagens keyboard, som for eksempel PSR-serien, fortsetter denne trenden.

Når det kommer til elektronisk slagverk, så har Yamahas DTXplorer trommesett blitt et svært populært valg blant våre kunder. Det tilbyr høykvalitetslyder i et enkelt, kompakt design. Vi har et stort utvalg Yamaha musikkinstrumenter på lager, og er sikre på at du vil finne et produkt som passer for deg.