Behringer

Gear4music.com

Behringer ble grunnlagt i 1989, og har siden den gang blitt en av de mest vellykkede selskapene i verden når det kommer til profesjonell lyd. Vis all informasjon

Bestselgere fra Behringer

Første 22 produktvisninger

Om Behringer

Behringer raskt har vokst fra en mann kjøkken selskapet til å bli en av de mest fremtredende musikk og pro audio selskapene i verden med et stort utvalg av produkter over celleområdene lyd krav.

Behringers filosofi har alltid vært å tilstrebe å tilby de nyeste lydutstyr til rimelige priser. Behringers UCA222 USB-interfaceet er et perfekt eksempel, tillater brukernes å koble sine instrumenter, miksere etc… med sin datamaskin slik at innspilling og avspilling.

Behringers rekke sannheten studio referanse-skjermer er svært anerkjente av noen av de mest kritiske ører på planeten tilbyr ærlig overvåking, ideelle for små miksing miljøer.

Inkludert alt fra gitarforsterkere til Signal Prosessorer,Behringer har et stort utvalg av produkter og på Gear4music.com.com Erimed lagerfører et stort utvalg av Behringers området og tilby dem på de laveste prisene.