Behringer

Gear4music.com

Behringer ble grunnlagt i 1989, og har siden den gang blitt en av de mest vellykkede selskapene i verden når det kommer til profesjonell lyd. Vis all informasjon

Bestselgere fra Behringer

Første 22 produktvisninger

Om Behringer

Behringer har raskt vokst fra et "ettmans kjøkkenbedrift" for å bli et av de mest gjenkjente musikk- og pro-lydfirmaene i verden med et stort utvalg av produkter over hele lydkvaliteten.

Behringer filosofi har alltid vært å strebe etter å tilby det nyeste lydutstyret til rimelige priser. Behringer UCA222 USB-grensesnitt er et perfekt eksempel, slik at brukerne kan koble til instrumentene, mikserne osv. .. med datamaskinen som gjør det mulig å ta opp og spille av.

Behringer 's utvalg av sannhetsstudio referanse skjermer er høyt anerkjente av noen av de mest kritiske ører på planeten som tilbyr ærlig overvåking, ideell for små miksemiljøer.

Inkluderer alt fra gitarforsterkere til signalprosessorer, har behringer et stort utvalg av produkter, og hos Gear4music. lager vi et stort utvalg av Behringers utvalg og tilbyr dem til de laveste prisene online.