Trommemikrofoner

Trommemikrofoner er tilgjengelige i alle mulige former og størrelser - alle med egne, unike egenskaper som gjør dem i stand til å spille inn ulike deler av et trommesett. Dynamiske mikrofoner og kondensatormikrofoner er de som er vanligst å bruke til å spille inn trommer.

Vis all informasjon

Våre mest populære trommemikrofoner

Første 30 produktvisninger

Om trommemikrofoner

Å spille inn et trommesett kan være en av de vanskeligste oppgavene en lydtekniker utsettes for, men jobben kan heldigvis gjøres enklere hvis man har riktige mikrofoner. Tradisjonelt sett så spiller man inn trommesett med mikrofoner montert på basstrommen, skarptrommen og hi-hat-cymbalene, samt to overhead-mikrofoner for cymbalene og tom-trommene. Men som i alle situasjoner der man bruker mikrofoner, så finnes det ingen fasit for dette. Noen lydteknikere foretrekker å legge til to spesifikke tom-mikrofoner for å oppnå en spesiell lyd, eller ekstra rommikrofoner som spiller in atmosfærelyd. Mange produsenter tilbyr sett med trommemikrofoner som består av alle de vesentlige mikrofonene. Shure PGDMK6 trommemikrofonpakken inneholder tre PG56 skarptromme/tom-mikrofoner, en PG52 basstrommemikrofon og to PG81 overhead-mikrofoner.

AKGs D112 dynamiske mikrofon er en studiofavoritt ettersom den er i stand til å håndtere det høye trykket til en basstromme, og er tilgjengelig hos Gear4music.