Gear4music digitale pianoer

Gear4music.com

Gear4musics digitale pianoer tilbyr imponerende design, lyd og byggekvalitet til rimelige priser. Fra små pianoer for nybegynnere til premium flygler - dette utvalget består av mange stiler og funksjoner slik at det finnes en modell for alle formål. Vis all informasjon

Mest populære Gear4music pianoer

Første 21 produktvisninger

Råd for kjøp av digitale pianoer

Et digitalt piano er et elektrisk instrument som er designet for å være et alternativ til den tradisjonelle, akustiske motparten. Det har i motsetning til et akustisk piano ingen strenger, hamrer eller klangbunn. Det har i stedet høyttalere og databrikker med elektroniske lyder som kan brukes for å gjenskape lyden og følelsen av å spille et tradisjonelt piano.

Ettersom et digitalt piano er avhengig av sampling, er det også i stand til å produsere en rekke andre instrumentlyder. Musikere kan for eksempel velge blant instrumenter som fløyter, cembaloer, strenginstrumenter og slagverk, hvilket betyr at digitale pianoer er instrumenter med mye mulighet for tilpasning.

Andre ting du bør vurdere når du kjøper et digitalt piano

En rekke tilbehør kan kjøpes for å forbedre et digitalt piano, som for eksempel hodetelefoner. Musikere kan velge blant et stort utvalg hodetelefoner, inkludert et par Roland RH-300 hodetelefoner eller Audio Technica ATH-M40FS hodetelefoner, som begge leveres med en 3,4 m lang kabel.

Hvis du ikke allerede har en, så kan det også være nødvendig å kjøpe en pianokrakk. Gear4music produserer en deluxe pianokrakk i tradisjonell stil, som er ideell å bruke samme med et digitalt piano.