Gear4music Digital pianoer

Gear4music.com

Gear4music Digital pianoer tilbyr imponerende design, lyd og konstruksjon til en rimeligere pris enn mange dyrere merkevarer. Vis all informasjon

Digitale pianoer ved Gear4music

Første 37 produktvisninger

Digitalt, Piano pakker ved Gear4music

Første 31 produktvisninger

Digitale Piano kjøps råd

Et digitatl piano er et elektrisk instrument som er beregnet på å tjene hovedsakelig som en alternativ mulighet til sine tradisjonelle, akustiske kolleger. I motsetning til et akustisk piano har det ingen strenger, hammer og ingen klangbunn. I stedet har det elektronisk lyd chips og høyttalerne, som kan brukes til å kopiere lyden og følelsen av å spille et tradisjonelt piano.

Fordi et digitalt piano, er avhengig av sampling, kan det produsere en rekke andre lyder fra instrumentet. For eksempel kan musikere velge fra instrumenter som fløyter, harpe, strenger og perkusjon,og gjør et digitalt piano en tilpasningsmulig enhet.

Andre ting du bør vurdere når du kjøper et digitalt Piano

Det finnes også en rekke tilbehør som kan kjøpes for å forbedre et digitalt piano, for eksempel hodetelefoner. Musikere kan velge fra et utvalg av slike enheter, inkludert Roland RH-300 hodetelefoner, som kommer med en rett 3.4 m-kabel og Audio Technica ATH-M40FS hodetelefoner, som kommer med en kabel av samme lengde.

I mellomtiden, for de som ikke allerede har en, kan en piano krakk også være nødvendig. Gear4music produserer en Deluxe Piano krakk i tradisjonell stil, som er ideell for oss med et digitalt piano.